Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους Εθελοντές Kοκκινομυλιώτες, της Γωγώς Φάκου

0 658

 

 Γράφει η Γωγώ Φάκου, ηθοποιός-συγγραφέας-σκηνοθέτις

 

Την περασμένη Κυριακή το πρωί, στα γραφεία του πολιτιστικού και εξωραΐστικού συλλόγου Κόκκινου Μύλου Εθελοντές Κοκκινομυλιώτες, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Την άρτια οργανωμένη εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Γιώργος Μαντέλας, ο οποίος υποσχέθηκε ακόμη περισσότερες δράσεις, για έναν σύλλογο που δυναμώνει μέρα με τη μέρα, έχοντας καταφέρει να ενώσει σε μια γροθιά τους κατοίκους της περιοχής, προσφέροντας ανθρωπιστικό, πολιτιστικό και φιλοζωικό έργο.

 

Στο κάλεσμα της κοπής παραβρέθηκαν, με χαρά, όλα τα μέλη του συλλόγου!!!! Η καλή τους διάθεση και η ένθερμη και έμπρακτη στήριξη για τον σύλλογο ζέστανε το κρύο πρωινό!!! Την εκδήλωση τίμησε ο Δήμαρχος Αχαρνών, κύριος Σπύρος Βρεττός, που παρά το φορτωμένο πρόγραμμα του,ήταν εκεί και μάλιστα παρουσίασε και τα νέα έργα που θα γίνουν στον Κόκκινο Μύλο!!! Παρόντες επίσης οι αντιδημάρχοι κύριοι Άγγελος Αραμπατζής, Μιχάλης Βρεττός, Νικόλαος Δαμάσκος, Γιώργος Πετάκος, καθώς και ο πρόεδρος της ΔΙΚΕΑ Γιάννης Νίκας.Όλοι έδωσαν συγχαρητήρια στους Εθελοντές για το πολύπλευρο έργο τους και δήλωσαν την στήριξή τους.

 

Να σημειωθεί πως είναι θαυμασμού άξιο, το πώς σε τόσο μικρό διάστημα, ένας νεοσύστατος σύλλογος, έχει καταφέρει να κάνει τόσα πολλά πράγματα και να προετοιμάζει το έδαφος για ακόμη μεγαλύτερα..Όταν οι δράσεις γίνονται με μόνο οδηγό την αγάπη για τον συνάνθρωπο, την ομαδικότητα και την αλληλεγγύη, η επιτυχία είναι σίγουρη και το κοινωνικό όφελος η μεγαλύτερη ανταμοιβή αυτών των ανθρώπων, που με αυταπάρνηση προσφέρουν τα μέγιστα, καθημερινά.

 

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα