Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Φιλοζωικός Σύλλογος ΝΦ – Μίνι παζάρι για την Άλμπα και τον Σαράντη, Κυριακή 20/03, 10πμ-6.30μμ

0 726

Μίνι παζάρι για την Άλμπα και τον Σαράντη, την Κυριακή 20/03, 10πμ-6.30μμ στο καταφύγιο του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας, εντός του Άλσους: 

 

Στην αγωνία και την αβεβαιότητα που βιώνουμε σε σχέση με το καταφύγιο και στις πάντα δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε, ήρθαν να προστεθούν και τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν δύο ζώα μας.
Η Αλμπα και ο νεοφερμένος Σαράντος, βρέθηκαν θετικοί σε λεισμανίαση, του Σαράντου, μάλιστα, έχουν επιβαρυνθεί και τα νεφρά.
Υπάρχει άμεση ανάγκη να ξεκινήσουν θεραπεία με Milteforan, ενώ ο Σαράντος, πρέπει να παίρνει ειδική τροφή σε συνδυασμό με Renalvet.
Τα φάρμακα και των δύο και οι απαραίτητες εξετάσεις προσεγγίζουν σε κόστος τα 600 ευρώ.
Προκειμένου να καταφέρουμε να στηρίξουμε τα δύο αυτά ζώα διοργανώνουμε εκτάκτως, ένα μίνι μπαζάρ.
Την Κυριακή, λοιπόν, 20 Μαρτίου, από τις 10.00 το πρωί ως τις 6.30 το απόγευμα, σας προσκαλούμε στον χώρο φιλοξενίας των ζώων μας, όπου θα βρείτε όμορφα πράγματα που φτιάχτηκαν από την Αγγελική με το Σαπούνι όνειρο και την παρέα της και φίλες του συλλόγου Τζένη,@Tzeni hand made bag and more , Σοφία, @Sofia Vita, Αντριάννα @Adriana Handmade και Βάσω Π για να βοηθήσουν την Άλμπα και τον Σαράντο, και βέβαια, όπως πάντα, θα μπορείτε να βρείτε τις μπλούζες και τα φούτερ του Συλλόγου.
Σας περιμένουμε με αγωνία, ελπίζοντας ότι για άλλη μια φορά θα σταθείτε πλάι μας και θα μας δώσετε τη δυνατότητα να κάνουμε το σωστό για αυτά τα δύο ζώα που βρίσκονται σε ανάγκη, γιατί μόνο με τη δική σας στήριξη θα τα καταφέρουμε.
Για τις φίλες και τους φίλους που θέλουν να βοηθήσουν αλλά δεν μπορούν να έρθουν, δίνεται και λογαριασμός τραπεζης.
Σας ευχαριστούμε παρα πολύ!
Ο Αριθμός Λογαριασμού μας είναι:
Όνομα: ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
IBAN: GR6801107200000072065215922
BIC: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ETHNGRAA
Αρ. Λογαριασμού: 720/ 652159-22
Ονομα Τράπεζας: Εθνική Τράπεζα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα