Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Άτταλος για τίτλο, 2-1 το Ηράκλειο

Γράφει ο Κυριάκος Παντζαρίδης για το soccerlive.gr

0 563

Δεν σταματάει πουθενά ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας που επικράτησε και του Ηρακλείου και πήρε ακόμη ένα ντέρμπι, παραμένοντας στην κορυφή του 2ου ομίλου.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν στις καθυστερήσεις και να πάρουν ένα πολύτιμο τρίποντο απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε καλά στοιχεία και οτι αδικείται από τη βαθμολογική της κατάταξη.

Στο 52′ ο Σταύρου με πέναλτι έκανε το 1-0 (το κέρδισε ο ίδιος). Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση αφού στο 57′ ο Ράμμος ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 75′ αποβλήθηκε για την ομάδα του Λουκά Ρόπα ο Τουγουντζόγλου με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν το γκολ της νίκης στις καθυστερήσεις με σουτ του Παληγεώργου.

Στο 93′ αποβλήθηκε ο Χιώτης για το συγκρότημα του Βαγγέλη Γαλάνη.

ΑΤΤΑΛΟΣ (Βαγγέλης Γαλάνης) Τικταπανίδης, Σταύρου, Χιώτης, Κωτσαλάς, Αγοραστός, Παληγεώργος (92′ Φούφας), Ταμπάκης (60′ Καραγιάννης), Δήμος (67′ Στεφανής), Κοβάνης, Μουρεζίνης, Μιράκας (67′ Σταθακόπουλος (92′ Καλαντζής).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Λουκάς Ρόπας) Ντάλλας, Καρώνης, Καλιακούδας, Μάνδαλος, Βακερλής, Τουγουντζόγλου, Γκρέμι (90+2′ Μπαλαφατάκης), Χρήστου, Αλεξιας (79′ Ηλιακίδης), Παρασκευάς (67′ Κουτσούκος), Σταυρογιάννης (46′ Ράμμος) .

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα