Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Ένα σύντομο σχόλιο για τις εικόνες ντροπής με την αίθουσα που στάζει στο 6ο νηπιαγωγείο Νέας Φιλαδέλφειας

Εικόνες ντροπής στο 6ο νηπιαγωγείο Νέας Φιλαδέλφειας - Όταν βρέχει στάζουν νερά στην τάξη και οι εκπαιδευτικοί βάζουν λεκάνες και κουβαδάκια για να τα μαζεύουν

0 1,098

Οι γονείς των 4χρονων και 5χρονων μαθητών καταγγέλλουν πως έχουν επανειλημμένως ενημερώσει τους αρμόδιους στον Δήμο, παρ’ όλα αυτά φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Αυτός ήταν και ο λόγος που τους οδήγησε στην δημοσιοποίηση του ζητήματος, ως την έσχατη λύση, προκειμένου να ενδιαφερθεί κάποιος αρμόδιος για το πρόβλημα με την μόνωση.

Το μόνο που μπορούμε να σχολιάσουμε είναι πως το εν λόγω θέμα ενέχει, εκτός των άλλων, σοβαρή επικινδυνότητα, καθώς τα νερά που τρέχουν μέσα από το ταβάνι σίγουρα περνούν κι από τα καλώδια που υπάρχουν για τον φωτισμό της αίθουσας. Επιπλέον το ταβάνι φαίνεται και στις φωτογραφίες των γονιών να έχει “ποτίσει” και δεν θα ήταν περίεργο να πέσουν οι σοβάδες στα κεφαλάκια των μικρών παιδιών. Είναι προφανές πως δεν έχουν γίνει βασικές εργασίες συντήρησης στις σχολικές αίθουσες και τώρα μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί “λούζονται” κυριολεκτικά τις συνέπειες.

Το δημοσίευμα στο πανελλαδικής εμβέλειας μέσο έγινε σήμερα Τετάρτη νωρίς το πρωί και μέχρι τώρα, το βράδυ, που γράφουμε αυτές τις γραμμές ούτε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας Τάσος Κωνσταντινίδης, ούτε το γραφείο τύπου του Δήμου, ούτε ο Δήμαρχος ή κάποιος άλλος έχει σχολιάσει το παραμικρό για αυτές τις εικόνες που μας κάνουν όλους να ντρεπόμαστε και να θλιβόμαστε. Περιμένουμε την οφειλόμενη απάντηση που θα προσδιορίζει και τις άμεσες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος στο 6ο νηπιαγωγείο, έστω και τώρα, μέσα στον χειμώνα.

 

 

Οι φωτογραφίες είναι από το 6ο Νηπιαγωγείο Νέας Φιλαδέλφειας, δημοσιεύτηκαν στο enikos.gr και παρουσιάζουν την κατάσταση της αίθουσας που σε κάθε βροχή γεμίζει νερά.

 

 

“Ο κίνδυνος είναι μεγάλος γιατί τα νερά στάζουν δίπλα από τα φώτα οροφής” αναφέρει ο γονέας που μίλησε στο enikos.gr, ενώ εκτιμά πως υπάρχει επιπλέον ο κίνδυνος να πέσουν σοβάδες καθώς το ταβάνι της αίθουσας έχει “ποτίσει”, κάτι που είναι εμφανές και στις φωτογραφίες.

Νηπιαγωγείο Νέα Φιλαδέλφεια

 

“Με μία απλή βροχή αυτά τα χάλια. Εδώ κάθονται τα παιδιά μας” ακούγεται να λέει αγανακτισμένη γονέας.

 

 

Η παρακάτω φωτογραφία είναι από το 6ο νηπιαγωγείο στα μέσα Οκτωβρίου, όταν η κακοκαιρία “Μπάλλος” χτύπησε την Αττική.

 

Πηγή enikos.gr
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα