Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

ART-DECO Iσαβέλλα Μαρκούτη: το τραπέζι των Χριστουγέννων

0 673

Νέκταρ Και  Αμβροσία…!!

Ήρθαν τα  Χριστούγεννα και η  Πρωτοχρονιά! Γιορτή στο σπίτι!

Εντυπωσιακά κρύσταλλα, σκεύη σερβιρίσματος και πορσελάνες παίρνουν σειρά προτεραιότητας για τις μέρες της γιορτής .

Είναι η ώρα να σκεφτούμε έξυπνα tips για τη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού, να τα φτιάξουμε μόνοι μας και φυσικά θα τα χαρούμε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους μας.

 

 

Συνδυάστε άφοβα ασημί και χρυσά για τα σκεύη σερβιρίσματος για αυτή την σημαντική γιορτινή μέρα σε συνδυασμό με τα διακοσμητικά στοιχεία, γιρλάντες, κορδέλες, μπάλες, προσδίδουν διακριτική πολυτέλεια και ταιριάζουν στο γιορτινό πνεύμα των ημερών.

 

  

 

Chic…….Αρχοντιά

Λευκά τραπεζομάντιλα είναι πάντα Αρχοντιά και Chic.

Μπορούν βέβαια να αντικατασταθούν με κάποια ιδιαίτερα σουπλά συνδιασμένα με λευκές λινές φρεσκοσιδερωμένες  πετσέτες – κομψά δαχτυλίδια η κόκκινη κορδέλα δεν πρέπει να λείπουν.

 

 

 Πάρτι γίνεται…!

Xωρίς ψηλά ποτήρια πάρτι γίνεται…?   δε γίνεται…

Τολμήστε διαφορετικά σχέδια έτσι ώστε να κάνετε την διαφορά ξεφεύγοντας από την επισημότητα του σετ. Αλλά ωστόσο επιμείνετε στο διάφανο κρύσταλο…καθώς το ζεστό χρώμα του κόκκινου κρασιού θα αναδεικνύεται.

 

 

Κεριά….!!Αρωματικά.

Το απαλό φως των κεριών δίνει ένα ονειρικό τόνο, γλυκαίνει το πρόσωπο, επιδρά θετικά στην όρεξη και στο συναίσθημα μας και δίνει μια απλή αλλά εκλεπτυσμένη εμφάνιση γεμάτη γοητεία.

 

 

 Ρόδια…..φρούτα….Τύχη!

 

Τοποθετήστε ρόδια με το κοτσάνι στο τραπέζι, φέρνουν καλοτυχία και χαρά, συνδυάστε κλωνάρια ελάτου και γκι με καρπούς όπως κάστανα, καρύδια, φουντούκια και λωτούς μέσα σε καλάθια η μεγάλες πιατέλες, βάλτε στολίδια από γυαλί η ξύλο – βελούδο και δώστε ένα κοσμοπολίτικο αέρα ανανέωσης και αγάπης .

 

 

Κερδίστε τα χειροκροτήματα κάντε έξυπνα διακοσμητικά κολπάκια!!

 

 

Ζήτω οι όμορφες κολοκύθες..!

Συνδυάστε μήλα και βατόμουρα σε μικρά ξύλινα τελάρα για να δημιουργήσετε

μια ρουστίκ αίσθηση στο τραπέζι.

 

 

Φρέσκα Χειμωνιάτικα λουλούδια..!

 

Πάντα μας φτιάχνουν τη διάθεση ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια σε συνδυασμό με γκι η  ίλεξ σκορπισμένα πάνω στο τραπέζι –η στολισμένα σε ποτήρια η μικρά δωράκια , θα ολοκληρώσουν την απολυτή χριστουγεννιάτικη εικόνα .

 

 

 

Δώρα….δωράκια  η χαρά της ψυχής μας….!!

Τα τελευταία χρόνια έχουμε ξεχάσει ότι το δώρο είναι κάτι παραπάνω από ένα αντικείμενο. Το δώρο δεν είναι χρήματα , είναι κόπος είναι αυτό για το οποίο έχουμε βάλει το μυαλό μας, τη ψυχή μας, την έμπνευση μας, η και το χρόνο μας ,για να βρούμε να το αγοράσουμε η να το φτιάξουμε , είναι αυτή η προσπάθεια να δούμε με τα μάτια του άλλου.

 

 

 

Εγώ δωράκι …; 

Δεν ξεχνάμε τους τετράποδους φίλους μας !! Τους αγαπάμε και τους προσέχουμε.

 

 

 

Διακοσμητικές κατασκευούλες με αγάπη…και ανθρώπινη ζεστασιά για όμορφες στιγμές παρ’όλες τις αντιξοότητες της εποχής…!!

 

 

Ελπίζουμε φέτος το δικό σας καταφύγιο να έχει τη δική σας υπογραφή !!!

Καλές γιορτές…..!!

 

ART-DECO ΙΣΑΒΕΛΛΑ ΜΑΡΚΟΥΤΗ _Αrchitecture and design_2021

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα