Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

“Μην ξεχνάς… το καπάκι να κρατάς!” από την τοπική ΝΔ Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας

Λάβαμε από την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας και δημοσιεύουμε δελτίο τύπου σχετικά με τη δράση "Μην ξεχνάς... το καπάκι να κρατάς!", σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών: 

0 489

Νέα Χαλκηδόνα, 22 Δεκεμβρίου 2021

                                                                      Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου

Στο πλαίσιο της δράσης “Μην ξεχνάς… το καπάκι να κρατάς!” της ΔΗΜ. Τ.Ο ΝΔ Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών με τον Πρόεδρο Αθανάσιο Βίγλα και τον Αντιπρόεδρο Βαγγέλη Ξυδέα, συντονιστή της δράσης, κλιμάκιο της Τοπικής Οργάνωσης, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Γιάννη Τομπούλογλου, τον Αντιπρόεδρο Χάρη Τσούλα, τον Ταμία Γιάννη Λουκιδελη και τον Υπεύθυνο Εκδηλώσεων Γιώργο Κοτταρά, παρέδωσε μεγάλη ποσότητα πλαστικών καπακιών.
Η ποσότητα που συλλέξαμε με την αμέριστη βοήθεια και συνδρομή των μελών μας, των συνδημοτών μας και της Β1 ΔΕΕΠ Βόρειου Τομέα Αθηνών , ήταν επαρκής ώστε να παραδοθεί ένα αναπηρικό αμαξίδιο στο Σύλλογο.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Η ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ!
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα