Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Πόσο διαφορετικά απευθύνονται στους δημότες δύο «γείτονες» Δήμαρχοι

0 3,318

Οδεύοντας για το τέταρτο 24ωρο μετά την μεγάλη χιονόπτωση που παρέλυσε ολόκληρη την Αττική, η κανονικότητα σε καμία περίπτωση δεν έχει επανέλθει. Στην πόλη μας τα προβλήματα ηλεκτροδότησης αποκαταστάθηκαν ακόμα και μετά από 24 και πλέον ώρες σε πολλά σπίτια, οι κεντρικοί δρόμοι έχουν μεν ανοίξει, ενώ πολλά στενά παραμένουν επικίνδυνα, τα δε πεζοδρόμια είναι απροσπέλαστα λόγω του πάγου. Κι η κατάσταση είναι αυτή, παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια των εργαζομένων του Δήμου.

Η αγωνία, ο εκνευρισμός και σε κάποιες περιπτώσεις η αγανάκτηση των συνδημοτών μας από όλη αυτή την ταλαιπωρία εκφράζεται με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αντιδρώντας σε αυτό ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Βούρος θεώρησε σκόπιμο με ανάρτησή του στο facebook να εκτοξεύσει χαρακτηρισμούς, συλλήβδην για όλους τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης και όλους τους συνδημότες μας υποψηφίους στις δημοτικές εκλογές (καμία τριακοσαριά άτομα, όπως έγραψε) που κάνουν αναρτήσεις με τα προβλήματα στις γειτονιές τους και ασκούν κριτική για την διαχείριση αυτών από πλευράς δήμου, ενώ, κατά τη γνώμη του, θα έπρεπε να σιωπήσουν και να πάρουν τα φτυάρια (τα δικά τους, προφανώς, καθώς δεν διατέθηκε εξοπλισμός από τον Δήμο, όπως δεν διατέθηκε και αλάτι) και να πάνε να βοηθήσουν (χωρίς να έχει υπάρξει κάποιο τέτοιο οργανωμένο κάλεσμα, βέβαια).

 

Παραθέτουμε ολόκληρη την άστοχη και προσβλητική, κατά τη γνώμη μας, ανάρτηση του Δημάρχου:

 

Πόσο θα ήθελα να δω έστω κι έναν από τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης, έστω κι έναν από τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, έστω κι έναν από όλους αυτούς που συμπεριελήφθησαν στα ψηφοδέλτια της αντιπολίτευσης (καμμία τριακοσαρια άτομα είναι), γι’ αυτούς μιλάω που “αγαπούν τη πόλη μας”, να πάρει ένα φτυάρι και να δηλώσει “παρών” δίπλα στους υπαλλήλους που με τιτάνιες προσπάθειες προσπαθούν να κρατήσουν τον Δήμο όρθιο. Όχι κύριοι δεν αγαπάτε την πόλη μας, τις θέσεις αγαπάτε, τις καρέκλες και προσεύχεστε για λίγη ακόμα ” καταστροφή”. Και ηδονίζεστε βλέποντας ένα ακόμα πεσμένο κλαδί, ένα στενό που δεν πρόλαβε να καθαρίσει το bobcat, ένα ακόμα σπίτι χωρίς ρεύμα. Μια ζωή παρατηρητές και κριτικοί του καναπέ, κακόπιστοι, μισαλλόδοξοι, φτηνοί πολιτικάντηδες, τεμπέληδες, καταδικασμένοι μονίμως να εμφανίζεστε στον επίλογο των γεγονότων, πρωταγωνιστές στα εύκολα και μονίμως άφαντοι στα δύσκολα. Αυτό είναι το βιογραφικό σας.

 

Σε τελείως διαφορετικό ύφος ο Δήμαρχος του γειτονικού μας Νέου Ηρακλείου Νίκος Μπάμπαλος, από την πρώτη γραμμή της μάχης με το χιονιά, ευχαριστεί από τον λογαριασμό του στο facebook τους συνδημότες του για την υπομονή, την κατανόηση και τη συνεργασία τους.

 

 

Φυσικό ήταν μετά την προκλητική ανάρτηση-καταγγελία του Δημάρχου Γιάννη Βούρου να υπάρξουν ακόμα πιο έντονες αντιδράσεις από δημότες στα social media, ενώ υπήρξαν και κάποιοι που θέλησαν να του απαντήσουν με αναρτήσεις τους.

 

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Κοντονής έγραψε:

 

 

Η Βιβή Πλατά έγραψε:

 

 

Ο Νίκος Τσορβάς δημοσίευσε ανοιχτή επιστολή προς το Δήμαρχο:

 

     

 

 

Ο Θανάσης Καλύβης έγραψε:

 

 

O Αντώνης Λαζάρου ανέλαβε, μάλιστα, δράση:

 

 

 

Ο Ντίνος Μποσινάκος έγραψε:

 

 

Ο Χάρης Τσούλας απάντησε στην προσβλητική ανάρτηση του Δημάρχου:

 

 

Άλλες αναρτήσεις δημοτών

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα