Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Αλ.Γούλας-Ευτ.Παπαλουκά: Τι μέλλει γενέσθαι με τις σφραγισμένες παιδικές χαρές;

0 1,274

Με ανοιχτή επιστολή τους οι ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αλέκος Γούλας και Ευτυχία Παπαλουκά ζητούν ενημέρωση σχετικά με τους λόγους για τους οποίους είναι σφραγισμένες οι παιδικές χαρές της πόλης μας, αλλά και για το πώς προτίθεται να ενεργήσει η Δημοτική Αρχή για τη λύση αυτού του προβλήματος και την άμεση επαναλειτουργία τους.

 

 

 

 

Νέα Φιλαδέλφεια 4/2/2022
Προς τον Δήμαρχο ΝΦ-ΝΧ Ι. Βούρο
Προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

 

Κύριε Δήμαρχε,

 

Από δημοσιεύματα, αλλά και από τηλεφωνήματα που λάβαμε από γονείς, πληροφορηθήκαμε πως οι παιδικές χαρές του δήμου μας έχουν σφραγιστεί. Οι πληροφορίες λένε πως το σφράγισμα αυτών οφείλεται στην έλλειψη πιστοποιητικού καταλληλότητας και ασφάλειας, δεδομένου πως για τη λειτουργία τους απαιτούνται συγκεκριμένες προδιαγραφές σύμφωνες με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

 

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τις ενέργειες που έχετε κάνει ή θα κάνετε για την άμεση επαναλειτουργία αυτών καθώς σε αυτές ικανοποιούνται οι ανάγκες των παιδιών για παιγνίδι, κοινωνικοποίηση και δημιουργικότητα που ιδιαίτερα στην περίοδο που διανύουμε είναι υψίστης σημασίας για την ψυχαγωγία τους.

 

Οι ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Αλέκος Γούλας

Ευτυχία Παπαλουκά

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα