Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Τελεσίγραφο Βούρου μέσω sms προς τον Φιλοζωικό Σύλλογο Ν.Φιλαδέλφειας

0 1,627

Ανακοίνωση του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας (25η Μαρτίου 2022)

Στις 10.25 το βράδυ της παραμονής του τριήμερου της 25ης Μαρτίου, λάβαμε SMS από το Δήμαρχο, στο οποίο ανέφερε ότι «ο Δασάρχης τη Δευτέρα έρχεται δριμύτερος και αποφασισμένος να τελειώσει το θέμα της μεταφοράς, εάν δεν το έχουμε κάνει εμείς στο τριήμερο που μεσολαβεί». Και συμπλήρωνε «Νομίζω πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου».

Εμείς με τη σειρά μας απαντάμε ότι το πλήρωμα του χρόνου θα επέλθει όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες στο χώρο που θα μας υποδεχθεί.

Θα επέλθει όταν ο Δήμος συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει ώστε να γίνουν όλα όσα είναι απαραίτητα για τη δημιουργία συνθηκών κατάλληλων για την υγεία και την ασφάλεια των ζώων.

Μέχρι τότε, καλούμε το Δήμο να απέχει από οποιαδήποτε ενέργεια θα μπορούσε να είναι βλαπτική για τη ζωή, την υγεία και την ασφάλεια των ζώων, τόσο εκεί που ζούνε σήμερα, όσο και λόγω της πρόωρης μεταφοράς τους σε ανέτοιμο χώρο.

 

Όχι στο ξήλωμα του υποδειγματικού  καταφυγίου του Φιλοζωικού Συλλόγου Ν. Φιλαδέλφειας

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα