Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

2ο Λύκειο Ν.Φιλαδέλφειας – Επιμορφωτική εκδήλωση «Ιστορίες σεξουαλικής βίας: Από το παρελθόν στο παρόν»

0 839

 

 

Μια σημαντική επιμορφωτική εκδήλωση διοργανώνει το 2ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας. Ακολουθεί η ανακοίνωση-πρόσκληση:

 

Έχουμε τη χαρά να υποδεχθούμε την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 στο σχολείο μας την κ. Δήμητρα Βασιλειάδου, μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, και και τον κ. Αχιλλέα Φωτάκη, μεταδιδακτορικό ερευνητή στο ίδιο Πανεπιστήμιο, για την επιμορφωτική εκδήλωση με θέμα: Ιστορίες σεξουαλικής βίας: από το παρελθόν στο παρόν.

 

Η επιμορφωτική δράση αποτελεί διάχυση του επιστημονικού προγράμματος “Brutal Intimacies: A History Research Project, 1900s-1960s” (https://www.facebook.com/Brutintima). Το ερευνητικό έργο υποστηρίζεται από το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.) στο πλαίσιο της Δράσης «2η Προκήρυξη ερευνητικών έργων ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. για την ενίσχυση Μεταδιδακτορικών Ερευνητών/τριών» (Αριθμός Έργου: 9).

 

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στις 12.15. Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας. Θα τηρηθούν όλα τα προληπτικά μέτρα πρόληψης της διασποράς του covid19.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα