Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

«Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών – Η πόλη της Καρδιάς μας»: Όλοι μαζί για τον Άνθρωπο

0 499

 

 

Δελτίο τύπου, 10/2/23

 

«Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών – Η πόλη της Καρδιάς μας»: Όλοι μαζί για τον Άνθρωπο

Μαζική και συγκινητική η συμμετοχή των κατοίκων της πόλης μας, της εκπαιδευτικής κοινότητας, των εθελοντών πολιτικής προστασίας, των συλλογικοτήτων  και των υπηρεσιών του Δήμου στη μεγάλη κινητοποίηση για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που προκάλεσαν οι σεισμοί στη ΝΑ Τουρκία και Συρία.

 

Από την αλληλέγγυα  αυτή δράση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών – Η πόλη της καρδιάς μας». Δηλώσαμε έμπρακτα τη συμπαράστασή μας στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας, μέσω της μαζικής συμμετοχής  στελεχών μας στη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

 

Η Δημοτική μας παράταξη θα συμμετάσχει και αύριο στην ανάλογη κινητοποίηση του Συλλόγου Αντιοχειτών για τη συγκέντρωση τροφίμων και αγαθών που θα σταλούν απ’ ευθείας στην Αντιόχεια.

Η δράση θα λάβει χώρα αύριο Σάββατο 11/2/2023, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αντιοχειτών, Πλατεία Προσκόπων Αϊδινίου, Ελευθερίου Βενιζέλου και Χίου 1 – Εργατικές Πολυκατοικίες, Νέα Φιλαδέλφεια, και ώρα 3μμ-6μμ.

 

«Ο Άνθρωπος είναι η απάντηση όποια κι αν είναι η ερώτηση» – Αντρέ Μπρετόν

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα