Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Η Συμπαράταξη στην διαμαρτυρία για τα Τέμπη στη Νέα Φιλαδέλφεια – Παρέμβαση Αλέκου Γούλα

0 1,112

 

 

Όπως είχε ανακοινώσει η Συμπαράταξη «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών – Η Πόλη της Καρδιάς μας», συμμετείχε στην διαμαρτυρία που διοργάνωσε η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας το Σάββατο 18/3/23 στην Πλατεία Πατριάρχου, στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την τραγωδία των Τεμπών.

 

 

Στη διαμαρτυρία συμμετείχαν εκπρόσωποι εκπαιδευτικών συνδικαλιστικών φορέων, μαθητές από τα σχολεία της πόλης μας, γονείς, εκπαιδευτικοί, γυναικείες συλλογικότητες, δημοτικές παρατάξεις. Έγιναν παρεμβάσεις, αναρτήθηκαν πανό και ακούστηκαν συνθήματα σε σχέση με τους λόγους που οδήγησαν στο τραγικό γεγονός των Τεμπών και τον άδικο χαμό δεκάδων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων πολλών νέων παιδιών, και αφορούν την γενικότερη απαξίωση των δημόσιων κοινωνικών αγαθών.

 

Παρόντες, μεταξύ των στελεχών και μελών της Συμπαράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών – Πόλη της Καρδιάς μας», ο επικεφαλής, υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Τομπούλογλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αλέκος Γούλας, Πέτρος Λαζαρίδης, Ευτυχία Παπαλουκά και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Δημακόπουλος. 

Παρόντες ήταν επίσης οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την Συμπαράταξη: Αγγελική Παπαδημητρίου, Βασίλης Γεωργιάδης, Γρηγόρης Κοττές, Δημήτρης Βήλος, Μάνος Αποστολάκης, Μπάμπης Καραηλίδης.

 

Φυσικά απών, όπως πάντα, ο απερχόμενος Δήμαρχος Βούρος και η παράταξή του. 

 

 

 

 

Τον λόγο πήρε ο Αλέκος Γούλας με την ιδιότητά του ως Πρόεδρου του Συλλόγου Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Αθήνας – Πειραιά και Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας. Ο Αλέκος Γούλας είναι επίσης πρώην Προέδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και εκ των ιδρυτών της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών.

 

 

Ακολουθεί η παρέμβαση του Αλέκου Γούλα στη συγκέντρωση:

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα