Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Ο Χάρης Τομπούλογλου στις γειτονιές: συνάντηση με κατοίκους στο Μεσαίο Κουκλάκι (Ν.Χαλκηδόνα)

0 523

 

 

Ο Χάρης Τομπούλογλου, επικεφαλής της Συμπαράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών – Η Πόλη της Καρδιάς μας» και υποψήφιος Δήμαρχος, ενημερώνει μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης:

 

Κυριακή 19 Μαρτίου, της “Σταυροπροσκυνήσεως”. Η Συμπαράταξη “Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών-Η πόλη της Καρδιάς μας” ήταν σχεδόν παντού στην πόλη μας. Παρακολουθήσαμε την θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Νέας Μαδύτου Νέας Φιλαδέλφειας με τους Γρηγόρη Κοττέ, Γιάννη Λουκιδέλη, Ρένα Σταματοπούλου. Στην συνέχεια καφεδάκι στο εμβληματικό Ζαχαροπλαστείο “Κανάκης”. Μετά με πολλούς φίλους και συνεργάτες ανταλλάξαμε απόψεις στο παραδοσιακό καφενείο “Το Ξηρόμερο” (Πεταλά 65 και Παπαδιαμάντη, στο Μεσαίο Κουκλάκι Νέας Χαλκηδόνας). Ευχαριστούμε θερμά για την υποδοχή των συμπολιτών μας!

 

 

Στο καφενείο «Το Ξηρόμερο» στο Μεσαίο Κουκλάκι, είχε ανακοινωθεί μερικές ημέρες πριν η παρουσία του Χάρη Τομπούλογλου και των στελεχών της Συμπαράταξης, προκειμένου να έχουν οι κάτοικοι της γειτονιάς τη δυνατότητα να τους συναντήσουν και να συζητήσουν σχετικά με τα επιμέρους τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

 

 

Στις φωτογραφίες διακρίνουμε μεταξύ των πολλών φίλων και συνεργατών του Χάρη Τομπούλογλου τον πρώην Δήμαρχο Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Δοπτόγλου, τον πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχο Νέας Χαλκηδόνας Θανάση Δακή και τους Δημοτικούς Συμβούλους Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Ουσταμπασίδη και Πέτρο Λαζαρίδη.

Επίσης τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Δημήτρη Βήλο, Βασίλη Γεωργιάδη, Γιάννη Αλεξιάδη και Χρήστο Δεστούνη

 

 

Οι επισκέψεις στις γειτονιές για τον Χάρη Τομπούλογλου και τους συνεργάτες του, απ’ άκρη σ’ άκρη της πόλης μας, δεν σταμάτησαν ποτέ, όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου, αλλά αποτελούν στοιχείο της συνεχούς, αδιάλειπτης, ακλόνητης σχέσης του με τους κατοίκους και δημότες της περιοχής μας.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα