Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

#Κακώς_κείμενα: Παράπονα πολίτη για την έλλειψη καθαριότητας-φροντίδας στο δημοτικό μας Κοιμητήριο

0 1,161

 

#Κακώς_κείμενα
Παράπονα πολίτη για την έλλειψη καθαριότητας-φροντίδας στο δημοτικό μας Κοιμητήριο

 

Ένα ευαίσθητο και λυπηρό ζήτημα θίγει μέσα από ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ιφιγένεια Κ. και δημοσιεύει φωτογραφίες που δεν τιμούν σε καμία περίπτωση το Δήμο μας:

 

«Δυστυχώς το τελευταίο χρονικό διάστημα επισκέπτομαι κάθε Κυριακή το κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου στο οποίο είναι οι γονείς μου! Το οκτάμηνο λοιπόν αυτό για δύο τελετές (ως ετεροδημότες) πληρώσαμε ένα αρκετά μεγάλο ποσό για τον δήμο! Στις αποδείξεις πληρωμής που πήραμε είχε κ κάποιο ποσό για την καθαριότητα του κοιμητηρίου η οποία βέβαια είναι ανύπαρκτη! Στον τομέα 18 που είναι οι γονείς μου η κατάσταση είναι τραγική! Μάλλον θα πρέπει να πάμε εμείς να καθαρίσουμε γύρω από το μνήμα για να μπορούμε τουλάχιστον να περπατάμε! Οι υπεύθυνοι είναι μόνο για να παίρνουν τα χρήματα! Οι παρακάτω φωτογραφίες να είναι τραβηγμένες απ’την περασμένη Κυριακή (7/4/23)!»

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα