Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Συμπαράταξη: Θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στα σχολεία μέσα στο καλοκαίρι;

1 971

 

 

Επιστολή των δημοτικών συμβούλων της Συμπαράταξης σχετικά με τον προγραμματισμό εργασιών στις σχολικές μονάδες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού

 

 

 

 

Ο επικεφαλής της Συμπαράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών-Η Πόλη της Καρδιάς μας» Χάρης Τομπούλογλου και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθανασόπουλος Παναγιώτης, Γεωργιάδης Βασίλης, Γούλας Αλέκος, Λαζαρίδης Πέτρος, Ουσταμπασίδης Γιάννης και Παπαλουκά Ευτυχία με επιστολή προς τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και τον Δήμαρχο ζήτησαν ενημέρωση σχετικά με τις εργασίες στις σχολικές μονάδες που εκκρεμούν και πρέπει να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών.

 

 

 

Ακολουθεί η επιστολή των δημοτικών συμβούλων:

 

Προς
Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Αθανάσιο Λέκκα
Κοιν.: Δήμαρχο κ. Ιωάννη Βούρο
Πρόεδρο ΔΣ κ. Δημήτριο Κανταρέλη
Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου
Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

 

Κύριε Αντιδήμαρχε,

Όπως γνωρίζετε στο Δήμο μας λειτουργούν 33 σχολικές μονάδες και ένα εργαστηριακό κέντρο. Οι Διευθυντές/ντριες, οι Σύλλογοι Διδασκόντων, οι Σύλλογοι Γονέων και η Ένωση Συλλόγων Γονέων αυτών σας έχουν θέσει μια σειρά από προβλήματα που αφορούν στις σχολικές μονάδες και επιζητούν λύσεις. Σε κάποια από τα προβλήματα, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, δόθηκαν λύσεις, τα περισσότερα όμως αιτήματα παραμένουν άλυτα. Γνωρίζουμε πως κάποια από τα προβλήματα δεν μπορούν να επιλυθούν κατά την περίοδο που τα σχολεία λειτουργούν. Ο κατάλληλος χρόνος για την πραγματοποίηση των εργασιών είναι οι καλοκαιρινοί μήνες.

 

Ως εκ τούτου παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα: Για τις εργασίες που προτίθεται να κάνει η Δημοτική Αρχή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, για το χρονοδιάγραμμά τους και το εύρος των εργασιών.

 

Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε στα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας καθώς πολλά από αυτά έχουν τεθεί επανειλημμένως και παραμένουν σε εκκρεμότητα παρά τις υποσχέσεις για επίλυσή τους από τη Δημοτική Αρχή.

 

Με εκτίμηση

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Αθανασόπουλος Παναγιώτης
Γεωργιάδης Βασίλης
Γούλας Αλέκος
Λαζαρίδης Πέτρος
Ουσταμπασίδης Γιάννης
Παπαλουκά Ευτυχία
Τομπούλογλου Χάρης

 

Νέα Φιλαδέλφεια 26/5/2023

 

 

ΥΓ: Παρακαλούμε να πρωτοκολληθεί και να διανεμηθεί με φροντίδα της υπηρεσίας

Από το Γραφείο Τύπου

 

 

1 Σχόλιο
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα