Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

ΣΟΚ: Τ.Υπ. Σύμβουλος του Κασιδιάρη στον Γατσούλη, αποκλειστικό του Καφενείου

0 1,343

 

andreas-kappos-nea-filadelfeia

 

 

Γράφει ο Ανδρέας Κάππος

 

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι συνεργάτης του Ηλία Κασιδιάρη και πρώην Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του “Ελληνική Αυγή για την Αθήνα” ανακοινώθηκε Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Στέφανο Γατσούλη.

 

 

Πρόκειται για τον ιατρό Κλαυδανιό Ελευθέριο, που εδρεύει στην Νέα Φιλαδέλφεια. Ο ίδιος είχε κατέβει στις προηγούμενος αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 υποψήφιος με την παράταξη του Ηλία Κασιδιάρη στο δήμο Αθηναίων και συγκέντρωσε μάλιστα 409 σταυρούς.

Χθες λοιπόν ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Στέφανος Γατσούλης και η παράταξη του “Σύγχρονη Πόλη” ανακοίνωσαν μετά διθυράμβων την υποψηφιότητα του κ. Κλαυδιανού ως μέλος της ομάδας τους. Μάλιστα δεδομένων των υψηλών σταυρών που συγκέντρωσε στις προηγούμενες εκλογές στον δήμο Αθηναίων μπορούμε να θεωρήσουμε ότι πρόκειται για το βαρύ πυροβολικό του Στέφανου Γατσούλη, αφού δεν υπάρχουν άλλοι υποψήφιοι στην παράταξη του με τέτοιες επιδόσεις στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

Η επιλογή του Στέφανου Γατσούλη να εντάξει στην ομάδα του άτομο του περιβάλλοντος του Ηλία Κασιδιάρη και του ακροδεξιού χώρου γενικά έφτασε και στα αυτιά των κεντρικών κύκλων της Νέας Δημοκρατίας και θορύβησε υψηλά ιστάμενα στελέχη, καθώς έρχεται να συμπληρώσει το παζλ που συνθέτει την εικόνα ενός υποψηφίου που – όπως φαίνεται – θα εκμεταλλευτεί την πολιτική άνοδο της ακροδεξιάς (που επιβεβαιώνεται από την είσοδο των “Σπαρτιατών” στην Βουλή) προκειμένου να προσελκύσει το αντίστοιχο κοινό ψηφοφόρων και – ίσως – “συνεργατών”.

 

Και λέμε – ίσως – “συνεργατών” καθώς ας μην ξεχνάμε ότι ο Στέφανος Γατσούλης είναι ο μόνος υποψήφιος που φαίνεται διακριτικά να στηρίζει ήδη εδώ και καιρό άλλον υποψήφιο, τον Γιάννη Βούρο. Και που κολλάει τώρα ο Βούρος θα μου πείτε… Έχουμε αναφερθεί ξανά στο γεγονός ότι ο Γιάννης Βούρος έχει στενά κοντά του στελέχη του ακροδεξιού πολιτικού φάσματος. Έχουμε αναφερθεί σε αναρίθμητα “φασιστικά” περιστατικά κατά τη διάρκεια της θητείας του. Δεν θα ξεχάσει κανείς την επική ατάκα του Δημάρχου “Σπύρο (σσ. Μπερδέση, τότε Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας) φώναξε την Δημοτική Αστυνομία” εν ώρα συνεδρίασης Δ.Σ. για να απομακρυνθεί ο κόσμος που παρευρισκόταν και διαφωνούσε με τον ίδιο…

 

Ούτε βέβαια περνάει απαρατήρητη η νέα του “αποφασίζω και διατάζω” ενέργεια να στήσει εκλογικό κέντρο – περίπτερο σε χώρο που ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος και από την οποία πολύ αμφιβάλλουμε αν έχει λάβει άδεια, καθώς ο Μητροπολίτης φημίζεται για την αμεροληψία του και πολύ δύσκολα θα έδινε άδεια να στηθεί περίπτερο οποιουδήποτε υποψηφίου σε χώρο της Μητρόπολης. Βέβαια, αυτό είναι κάτι που αναμένουμε να μας το απαντήσει η Μητρόπολη και θα περιμένουμε την αντίδραση της καρτερικά…

 

Είναι λοιπόν γνωστό στους τοπικούς πολιτικούς κύκλους ότι ο Στέφανος Γατσούλης τηρεί την συγκεκριμένη στάση απέναντι στον “φασίστα” Δήμαρχο εκ προοιμίου προκειμένου να έχει όσες περισσότερες δικαιολογίες μπορεί για να “πλευρίσει” τον Βούρο για συνεργασία την δεύτερη Κυριακή – αν αυτή η συμφωνία δεν έχει πραγματοποιηθεί ήδη όπως ψιθυρίζεται. Ο ίδιος γνωρίζει ότι δεν θα είναι ανάμεσα στα δύο πρώτα ονόματα που θα βγάλει η κάλπη των εκλογών και έχει κάνει ήδη την επιλογή του όπως όλα δείχνουν.

Με άλλα λόγια Στέφανος Γατσούλης και Γιάννης Βούρος αποτελούν καθώς φαίνεται συγκοινωνούντα δοχεία που ενώνονται από την ύπαρξη ακροδεξιών στοιχείων στους κόλπους των παρατάξεων τους.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα