Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Μπιλέρης Κωνσταντίνος: Ήρθε η στιγμή κάθε γειτονιά του δήμου μας να αλλάξει σελίδα

0 2,264

 

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπιλέρης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών-Η Πόλη της Καρδιάς μας» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Τομπούλογλου

 

 

 

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Μπιλέρης.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ εδώ και 55 χρόνια στην ίδια γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας, μαζί με την σύζυγο και την κόρη μου.

Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας και είμαι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Εργάζομαι στα Ελληνικά Ταχυδρομεία στον τομέα διαβιβάσεων, μεταφορών και
εμπορευμάτων.

Η ενεργός συμμετοχή μου σε συνδικαλιστικά όργανα των ελληνικών ταχυδρομείων και το αμείωτο ενδιαφέρον μου για την άμεση
αντιμετώπιση των προκυπτουσών δυσκολιών, με ώθησαν στο να ασχοληθώ για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικό επίπεδο με την πόλη μας.

Όντας θεατής πολλών χρόνων της ομορφιάς αλλά και συγχρόνως των προβλημάτων που έρχεται αντιμέτωπη, αποφάσισα να λάβω ενεργό δράση έχοντας ως κινητήριο δύναμη την αγάπη για την πόλη μου.

Κύριος σκοπός της υποψηφιότητάς μου είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μου που θα επιτευχθεί μόνο με την άμεση επίλυση των ουσιαστικών προβλημάτων και αδυναμιών του δήμου μας.

 

Η βαθιά αγάπη και το δέσιμο που νιώθω για την πόλη μου, σε συνδυασμό με την ενσυναίσθηση και την προσφορά
στο συνάνθρωπο που με χαρακτηρίζουν, με έκαναν να εμπιστευτώ και να
συνεργαστώ με τον Γιάννη Τομπούλογλου, έναν άνθρωπο με ικανότητες, γνώσεις και εμπειρία όπου με τις ουσιαστικές αλλαγές και παρεμβάσεις του ο δήμος μας θα
μετατραπεί σε μια πόλη που θα δώσει αξία στη ζωή μας και στις ζωές των παιδιών μας.

 

Με υπευθυνότητα και σεβασμό μπορεί να επιτευχθεί αυτό που προσδοκά κάθε συνδημότης μας και που θα ανανεώσει καθοριστικά την καθημερινή εικόνα της πόλης σε αυτό το πενταετές χρονικό διάστημα.

Ήρθε η στιγμή κάθε γειτονιά του δήμου Nέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας να αλλάξει σελίδα και να αποτελέσει πρότυπο ευημερίας, κοινωνικής ευαισθησίας και διαφάνειας.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα