Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Ο ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΗ – γράφει η Γωγώ Φάκου-Θεοδωράκη

0 208

 

Γράφει η Γωγώ Φάκου-Θεοδωράκη – ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτις 

 

 

Ο ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, στην πνευματική εστία Βούλας εκδήλωση για τον Μίκη Θεοδωράκη, από τον πολιτιστικό σύλλογο Βούλας Υπατία και την πρόεδρο του Ιφιγένεια Αμοργιανού, και το mikisradio.

Ο Νίκος θεοδωρακης μίλησε για την προσωπικότητα και το έργο του πατέρα του, και προβλήθηκαν σπάνια ντοκιμαντέρ και μουσικά αποσπάσματα συναυλιών.

Τραγουδια του συνθέτη ερμήνευσε μοναδικά η σοπράνο Madeleine Harcourt και η υπογράφουσα διάβασε το εξαιρετικό ποιήμα Ουρανο-Μικης του ποιητή Φθινοπωρινού.

Η βραδιά αφιερώθηκε από τον Νίκο Θεοδωράκη, στον γιο του Γιάννη που παραβρέθηκε στην εκδήλωση και με τον τρόπο του βοήθησε στην άψογη έκβασή της!

Ο λόγος του Νίκου Θεοδωράκη, απλός, άμεσος και διδακτικός ταξίδεψε το κοινό σε άγνωστες αλλά και γνωστές αγαπημένες καλλιτεχνικές και ανθρώπινες πτυχές του μεγάλου μας καλλιτέχνη!

Ανάμεσα στο εκλεκτό κοινό, αγαπημένοι φίλοι, καλλιτέχνες, σπουδαίοι άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων!!

Στην βραδιά παραβρέθηκε η αντιδήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Βίκη Σφήκα η οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εκδήλωση!

Εκτός των άλλων ενθουσιασμό προκάλεσε στο κοινό η ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας και ακρόασης του mikisradio.com που κράτα συντροφιά στους ακροατές σε ολόκληρη την υφήλιο, παίζοντας αποκλειστικά και ολόκληρο το έργο του Μίκη Θεοδωράκη.

Να προστεθεί πως το σταθμό δημιούργησε ο Νίκος Θεοδωράκης, το 2017 και η πορεία του είναι εντυπωσιακά ανοδική. Εξ άλλου ήταν το ωραιότερο δώρο που έλαβε στη ζωή του ο σύνθετης, όπως είχε πει ο ίδιος!!!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα