Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Παράσταση Νίκης για Χάρη Τομπούλογλου (βίντεο & φωτογραφίες)

Κοσμοπλημμύρα στη «Γοργόνα» για την κοπή βασιλόπιτας της συμπαράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών - Η πόλη της Καρδιάς μας»

1 1,555

 

Σε μια μεγαλειώδη Συγκέντρωση Νίκης εξελίχθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της συμπαράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών – Η πόλη της Καρδιάς μας» την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2023.

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Τομπούλογλου, επικεφαλής της συμπαράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών – Η πόλη της Καρδιάς μας»

 

 

Οι Χαλκηδονιώτες και οι Φιλαδελφειώτες έδωσαν βροντερό «παρών» και αγκάλιασαν την συνεργασία, καθώς, σύμφωνα με υπολογισμούς της αστυνομίας, αυτοί που προσήλθαν στην εκδήλωση και όσοι δεν μπόρεσαν τελικά να σταθμεύσουν και να εισέλθουν στη «Γοργόνα» ξεπέρασαν τα 900 άτομα.

 

Δυστυχώς, πολλοί συμπολίτες μας δεν κατάφεραν να μπουν στην ασφυκτικά γεμάτη «Γοργόνα».

 

 

 

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνας κ. Γαβριήλ, ο οποίος και ευχήθηκε καλή επιτυχία.

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ ευλόγησε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε στον Χάρη Τομπούλογλου και τους συνεργάτες του.

 

 

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Τομπούλογλου ξεκίνησε την ομιλία του αναλύοντας τις βάσεις και τους άξονες πάνω στους οποίους στηρίζεται η συμπαράταξη, λέγοντας πως η συνεργασία τα τελευταία 3,5 χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο με τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους Αλέκος Γούλα, Ευτυχία Παπαλουκά, Γιάννη Ουσταμπασίδη, Πέτρο Λαζαρίδη και άλλους έθεσε τα θεμέλια της κοινής καθόδου στις εκλογές του Οκτωβρίου.

 

Στην συνέχεια, καυτηρίασε την απερχόμενη διοίκηση Βούρου και τις τακτικές που χρησιμοποιεί οι οποίες θυμίζουν μαύρες εποχές του τόπου μας. Μίλησε για «τραμπούκους», «ακραίους» και «εισαγόμενους» από άλλες περιοχές. Ενώ σε μια αποστροφή του λόγου του, θυμήθηκε την εποχή των «κενταύρων και των rangers» η οποία έχει περάσει ανεπιστρεπτί, όπως τόνισε.
Ανέδειξε για μια ακόμη φορά το θέμα του σκανδάλου του ηλεκτροφωτισμού και τα 4.000.000 ευρώ με τα οποία θέλει να χρεώσει το Δήμο ο Βούρος και οι συν αυτώ.

 

Κλείνοντας ευχαρίστησε όλους όσους βρίσκονταν εκεί και έδωσε το στίγμα για την αλλαγή σελίδας στην πόλη μας.

 

 

 

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο συμπολίτης μας Dr Αντώνιος Αυγερινός -Πρόεδρος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

 

Ο Dr. Αντώνιος Αυγερινός, Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και συμπολίτης μας απευθύνει χαιρετισμό

 

 

Χαιρετισμό, επίσης, απηύθυναν η κ. Κατερίνα Κατριβάνου – Αντιδήμαρχος Αθηναίων (κόρη του αείμνηστου πρύτανη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Θεόδωρου Κατριβάνου), ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κ. Γιώργος Δημόπουλος και ο πρώην Δήμαρχος Ν. Χαλκηδόνας κ. Γιάννης Δοπτόγλου.

 

 

Η Κατερίνα Κατριβάνου, Αντιδήμαρχος Αθηναίων, απευθύνει χαιρετισμό

 

 

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Γιώργος Δημόπουλος απευθύνει χαιρετισμό

 

Χαιρετισμός από τον πρώην Δήμαρχος Ν. Χαλκηδόνας Γιάννης Δοπτόγλου

 

 

Εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής της συμπαράταξης χαιρετισμό έκαναν οι Αλέκος Γούλας, Καραηλίδης Μπάμπης, Ουσταμπασίδης Γιάννης και Παπαλουκά Ευτυχία.

 

Ο Αλέκος Γούλας

 

 

Ο Μπάμπης Καραηλίδης

 

 

Ο Γιάννης Ουσταμπασίδης

 

 

Η Ευτυχία Παπαλουκά

 

 

 

Την συντονιστική επιτροπή της συμπαράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών»-«Η Πόλη τηςΚαρδιάς μας» με επικεφαλής τον Χάρη Τομπούλογλου αποτελούν κατ’αλφαβητική σειρά οι:  Αντωνόπουλος Λευτέρης, Αποστολάκης Μάνος, Γούλας Αλέκος, Καραηλίδης Μπάμπης, Ουσταμπασίδης Γιάννης, Παπαλουκά Ευτυχία και αναπληρωματικά μέλη είναι ο Κατσέτης Γρηγόρης και ο Κοττές Γρηγόρης.

 

Η συμπαράταξη ανακοίνωσε τους 45 πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για τις επικείμενες εκλογές του Οκτωβρίου.

 

Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες από μια εκδήλωση που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία της πόλης μας!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Σχόλιο
  1. […] μεγαλειώδη Συγκέντρωση Νίκης εξελίχθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της συμπαράταξης «Ανεξάρτητη Κί…, την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2023 στη «Γοργόνα», στη Νέα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα