Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

O Αλ. Γούλας στην εκπομπή «Συμβαίνει τώρα»: μία απάντηση στον πρώην Αντιδήμαρχο Οικονομικών

0 705

 

Στο αίτημα των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων Αλέκου Γούλα και Ευτυχίας Παπαλουκά για την αντικατάσταση/επισκευή των χαλασμένων και φθαρμένων κάδων απορριμμάτων και την προσθήκη περισσότερων μπλε κάδων ανακύκλωσης στις γειτονιές της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας έσπευσε να απαντήσει, μέσω σχολίων στο Facebook, ο πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ηλίας Τάφας, προσπαθώντας να επιρρίψει τις ευθύνες για την κακή κατάσταση των κάδων εν μέσω πανδημίας στην αντιπολίτευση.

Ο Ηλίας Τάφας αναφέρθηκε, μάλιστα, στο κόστος ανά κάδο, κάτι που θα χαρακτηρίζαμε ως ατυχές, καθώς το ποσό που ανέφερε ήταν πολύ μεγαλύτερο από το αντίστοιχο που μπορεί κανείς να δει ως τιμή μονάδος σε προμήθειες γειτονικών μας δήμων που έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια.

Την ίδια στάση όσον αφορά την μετάθεση των ευθυνών στην αντιπολίτευση κράτησε αργότερα, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού Μιχάλης Κουτσάκης. Αποκάλυψε, δε, πως δεν πρόκειται να γίνει οποιαδήποτε προμήθεια κάδων, καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα…προφανώς τέθηκε εκτός των προτεραιοτήτων.

Ο Αλέκος Γούλας απαντά στον πρώην Αντιδήμαρχο Οικονομικών στην διαδικτυακή εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα» της Έκφρασης, συνομιλώντας με τον Βασίλη Καραβάκο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα