Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Μαθήματα της πολεμικής τέχνης του παραδοσιακού ITF TAEK WON DO στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0 321

Μαθήματα της πολεμικής τέχνης του παραδοσιακού ITF TAEK WON DO  στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας  Χαλκηδόνας υπό την καθοδήγηση του Μάστερ (7 Dan)  Γ. Ηλιόπουλου.

Το TAEK WON DO  είναι η αρχαιότερη κορεάτικη πολεμική τέχνη, απαιτεί πειθαρχία και αυτοσυγκέντρωση και απευθύνεται σε όλους. Με το TAEK WON DO εξασκείται τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα.

Στο TAEK WON DO δεν προπονεί και βελτιώνει κανείς μόνο τη γενική φυσική του κατάσταση, όπως το μυοσκελετικό και καρδιοαναπνευστικό του σύστημα, αλλά και την ψυχική και πνευματική του υγεία.

Ενσωματώνει τη χρήση ολόκληρου του σώματος στο οποίο, πόδια, ισχία, σπονδυλική στήλη, ώμοι και χέρια συμμετέχουν ισότιμα για να αναπτύξουν την ισορροπία, την ευελιξία, την ταχύτητα, τη δύναμη και την αντοχή.

 

Τα μαθήματα θα διεξάγονται τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Χώρος πραγματοποίησης μαθημάτων:  Αίθουσα κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου « ΙΩΝΙΚΟΣ-ΖΑΧ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ» Ν. Τρυπιά  31,  Νέα Φιλαδέλφεια.

Πληροφορίες εγγραφής: Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 14:00

Τηλ. επικοινωνίας: 213-2026331 – 332

 

 

Πηγή dimosfx
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα