Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ από τη Συμπαράταξη για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος

0 786

 

 

 

 

Ήταν Απρίλιος του 1994 όταν η ΑΕΚ πανηγύρισε το πρωτάθλημα Ελλάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, από τότε έμελλε να περάσουν κοντά στα 30 χρόνια για να ξαναπανηγυρίσουμε στην πόλη μας το πρωτάθλημα στο καινούριο μας πλέον γήπεδο. Όλα αυτά τα χρόνια συνέβησαν πολλά, περάσαμε ακόμη περισσότερα, αλλά πλέον είμαστε εδώ όλοι μαζί ενωμένοι και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

 

Στην κατάμεστη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ επισφράγισε την επιστροφή της σε όλα τα επίπεδα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας 2022-2023. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα για την πολύ μεγάλη επιτυχία, στην διοίκηση, στους προπονητές, στους αθλητές και στον κόσμο που στηρίζει την ομάδα όπου και να παίζει. Ευχόμαστε αυτή η επιτυχία να είναι η αρχή μιας νέας εποχής για την ΑΕΚ και δίνουμε ραντεβού για να πανηγυρίσουμε και την κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά και του χρόνου τέτοια εποχή για να γιορτάσουμε πάλι την κατάκτηση του τίτλου.

 

Υ.Γ. Ελπίζαμε σε μία πιο ενεργή συμμετοχή του Δήμου στη γιορτή της ΑΕΚ. Θα θέλαμε μια ανακοίνωση, μια ενημέρωση, μία συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για να διευκολυνθεί ο κόσμος που θα θέλει να προσεγγίσει την πόλη είτε για να συμμετάσχει στη γιορτή είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Η ΑΕΚ και ο Δήμος οφείλουν να συνεργάζονται για τη νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά μας με την λειτουργία του γηπέδου. Θέλουμε ένα Δήμο με ενεργό συμμετοχή και όχι με παθητική στάση και σε ρόλο χειροκροτητή.

 

 

Το γραφείο Τύπου της Συμπαράταξης
«Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών-Η πόλη της Καρδιάς μας»

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα