Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

0 901

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας διοργανώνει, στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μια σειρά εκδηλώσεων και ψυχαγωγικών δράσεων.

Στόχος μας είναι να αλλάξει η διάθεση όλων των συμπολιτών μας, να φωτίσουμε τα χαμόγελα μικρών και μεγάλων, να μεταφέρουμε την λάμψη των εορτών στην πόλη μας, να τονώσουμε την τοπική αγορά, προσδίδοντας χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε κάθε γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, της Νέας Χαλκηδόνας και της Νέας Φιλαδέλφειας, σε μια δύσκολη συγκυρία, λόγω της πανδημίας που συνεχίζει να μας «συντροφεύει».

 

Φέτος, προσπαθήσαμε να στολίσουμε και να φωτίσουμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά πλατείες και κεντρικά σημεία κάθε συνοικίας του Δήμου, προσδίδοντας έτσι μια πνοή αισιοδοξίας, χαράς και ελπίδας στην όμορφη και αγαπημένη μας πόλη!

 

Η είσοδος στις εκδηλώσεις που θα διοργανώσουμε θα είναι ελεύθερη και θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Κατά τη διάρκειά τους είναι σημαντικό να τονίσουμε πως θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, καθώς και τροφές για τα αδέσποτα ζώα!

 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

 

Το Σάββατο στις 11 Δεκεμβρίου στο Πάρκο Μικρασιατών και Αλησμόνητων Πατρίδων από τις 17:30 η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτική παρέα (31 ανιματέρ και εμψυχωτές) θα περιμένει να υποδεχθεί τους μικρούς μας φίλους. Ο Αϊ Βασίλης πάνω στο έλκηθρό του με τους ταράνδους του, τέσσερις χαμογελαστοί και έμπειροι ξυλοπόδαροι ντυμένοι θεματικά, ζογκλέρ με φωτιές, κορίνες και ακροβατικά κόλπα, παράσταση με μάγο και μοναδικά τρικ, bubbles show, γωνιές με face painting, ξωτικά και νεράιδες, «ζωντανή φάτνη», η παρέα του Μίκυ, photo booth με Χριστουγεννιάτικο θέμα για ανεπανάληπτες φωτογραφίες κ.α.
Σε όλα τα παιδιά θα μοιραστούν 400 μπαλόνια ηλίου τα οποία και θα απελευθερωθούν στον ουρανό της πόλης μας κατά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Στις 19.45 η 45μέλης χορωδία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με μαέστρο την Μαρία Κάτσαρη θα «ντύσει» την ατμόσφαιρα με γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ενώ στις 20.00 το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης μας θα ανάψει ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος και ο ουρανός θα φωτιστεί από ένα υπέροχο σόου βεγγαλικών!

 

Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου από τις 12:00 έως τις 14:00, το στολισμένο τρενάκι του Δήμου μας με 4μελή ορχήστρα θα περάσει από όλες τις γειτονιές της πόλης μας για τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα (υπό την επιμέλεια του σολίστα στο κλαρίνο, Γιώργου Κοτσίνη, οι δεξιοτέχνες της παραδοσιακής μουσικής, Μανώλης Κόττορος στο βιολί, Θωμάς Κωνσταντίνου στο ούτι και η εξαιρετική Ρία Ελληνίδου στο τραγούδι, πρόκειται να παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό αφιέρωμα με παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα).

Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου στις 19:00 στη δημοτική μας βιβλιοθήκη (Ν. Τρυπιά 45, Νέα Φιλαδέλφεια), ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος θα διαβάσει παιδικά παραμύθια στους μικρούς μας φίλους!

Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου από τις 12:00 έως τις 14:00 το τρενάκι του Δήμου μας θα κινείται κατά μήκος της Λεωφόρου Δεκελείας, με επιβάτες παιδικές Χριστουγεννιάτικες μασκότ και μία μοναδική παράσταση με σαπουνόφουσκες που θα αλληλεπιδρούν με συχνές στάσεις με το κοινό!

Ευχόμαστε σε όλες και όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΈΤΟΣ!!!

 

*Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με τις απαραίτητες και προβλεπόμενες προφυλάξεις για την προστασία από τον κορωνοϊό (Covid-19).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα