Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ 2021 από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας στις 10, 11 και 12 Δεκεμβρίου στο Άλσος

0 849

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου από τις 2.00 το μεσημέρι ως τις 6.00 το απόγευμα και το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Δεκεμβρίου από τις 10.00 το πρωί ως τις 6.00 το απόγευμα στο καταφύγιο εντός του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας.

 

Η πόλη φοράει σιγά σιγά τα γιορτινά της με πολύχρωμα λαμπιόνια, κορδέλες και γιρλάντες
Όμως κάποια αθώα πλάσματα που καταδικάστηκαν άδικα στην άκρη της ζωής, θα εξακολουθήσουν να ζουν μέσα στην παγερή μοναξιά των κλουβιών.
Για αυτά τα ζωάκια, που κάποια κάποτε είχαν σπίτι , που κάποια πετάχτηκαν σε χαρτόκουτα μόλις γεννήθηκαν, που κάποια απλώς βρέθηκαν στο δρόμο, για όλα αυτά τα αγαπημένα, θα διοργανώσουμε και φέτος μια μικρή εκδήλωση προς τιμήν τους για να τους αποδείξουμε ότι δεν είναι μόνα.
Το χριστουγεννιάτικο παζάρι θα διεξαχθεί μέσα στο μικρό μας καταφύγιο, στις 10-11-12 Δεκεμβρίου.
Οι πάγκοι μας θα γεμίσουν με ιδέες για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας ενώ όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις φυσικά θα προσφερθούν ως μεγάλο δώρο της αγάπης σας στα αδέσποτα ζωάκια που φροντίζουμε ώστε να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια.
Σας προσκαλούμε με ένα μεγάλο κάλεσμα καρδιάς.
Ας αποδείξουμε ότι το πνεύμα των Χριστουγέννων, η ενσυναίσθηση, η φιλευσπλαχνία, η ελπίδα θα φωτίσει και την πιο μικρή και σκοτεινή γωνίτσα των κλουβιών.
Σας περιμένουμε!

 

Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας

 

Christmas Elves 2021

 

Οι συνθήκες δεν μας επιτρέπουν να γιορτάσουμε αυτά τα Χριστούγεννα όπως θα θέλαμε και δυστυχώς το μπαζάρ μας δεν μπορεί να γίνει σε εσωτερικό χώρο, για την ασφάλεια όλων μας.
Θα είμαστε όμως εκεί, στο μικρό μας καταφύγιο, βρέξει-χιονίσει, από την Παρασκευή 10/12 ως την Κυριακή 12/12 και θα σας περιμένουμε όλους για να βοηθήσουμε τα ζωάκια που φροντίζει ο Σύλλογος!
Τα σκυλάκια μας θα έχουν κάτι ακόμα να περιμένουν αυτό το τριήμερο… την επίσκεψη από τα ξωτικά τους!❤
Τους ανθρώπους που στηρίζουν την δράση αυτή, αναλαμβάνοντας ένα ζωάκι και κάνοντας ό,τι μπορούν για να του βρουν μια οικογένεια αλλά και να του προσφέρουν ότι περισσότερο μπορούν από το υστέρημά τους!
Κατά το τριήμερο του μπαζάρ λοιπόν, κάθε σκυλάκι θα περιμένει το ξωτικό του να αφήσει έστω ένα δωράκι στον χριστουγεννιάτικο σάκο του❤ Ένα παιχνιδάκι ή ένα περιλαίμιο, ένα σαμαράκι, τροφή, δωρεές, ό,τι θελήσει και μπορεί ο καθένας! Και βέβαια… μια γλυκιά κουβέντα και λίγη προσοχή, θα είναι για αυτά το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων!
Εάν δεν έχετε γίνει ήδη ξωτικό για ένα από τα σκυλάκια μας, δείτε όσα δεν έχουν βρει ακόμα το ξωτικό τους στο άλμπουμ https://www.facebook.com/media/set/…!
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα