Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Αλ.Γούλας-Ευτ.Παπαλουκά: Πρόταση ψηφίσματος κατά της αναστολής λειτουργίας και της απαξίωσης του Παίδων Πεντέλης προς το Δημοτικό Συμβούλιο ΝΦ-ΝΧ

0 726

Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

 

Παρακαλούμε στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού μας συμβουλίου να εισαχθεί προς συζήτηση και λήψη απόφασης το παρακάτω ψήφισμα, κατά της αναστολής λειτουργίας και της απαξίωσης του Παίδων Πεντέλης.

 

Με εκτίμηση, 
 
Αλέκος Γούλας
Ευτυχία Παπαλουκά

 

 

 

 

 

Ψήφισμα κατά της αναστολής λειτουργίας και της απαξίωσης του Παίδων Πεντέλης

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε  την πρόθεση του Υπουργείου Υγείας  να θέσει ουσιαστικά εκτός λειτουργίας την παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, αφού την μετατρέπει σε εμβολιαστικό κέντρο για τον «παιδιατρικό πληθυσμό».

Γνωρίζουμε όλοι πως η μονάδα αυτή εξυπηρετεί και τα παιδιά του δήμου μας και το κλείσιμό της έρχεται μάλιστα τη στιγμή  που αυξάνονται οι νοσηλείες στη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την εξέλιξη αυτή και καλεί την Κυβέρνηση να ανακαλέσει την απόφασή της, καθώς η ενέργεια αυτή είναι ένα ακόμη βήμα για την υποβάθμιση της δημόσιας υγείας.

Η απόφαση-διαμαρτυρία μας να διαβιβαστεί στους αρμοδίους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα