Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

«Όταν ο ιός δεν κάνει διακρίσεις»: δήλωση Αλ.Γούλα-Ευτ.Παπαλουκά

0 993

Χρειάστηκε να περάσουν μόλις λίγες ώρες ή λίγα εικοσιτετράωρα για να αποδειχθεί το δίκιο του αιτήματός μας για αναβολή της 1ης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που διεξήχθη την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022!

Η υποχρεωτική δια ζώσης παρουσία μας εν μέσω κορύφωσης του πανδημικού κύματος για να είναι εφικτή η συμμετοχή μας στη δήθεν μυστική ψηφοφορία ήταν, όπως αποδείχτηκε, αρκετά επικίνδυνη καθώς ήδη και άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι πέραν αυτών που νοσούσαν την ημέρα εκείνη, νοσούν σήμερα. Η μετάλλαξη Όμικρον μπορεί να έχει γύρω στο 70% μικρότερη νοσηρότητα και μικρότερη θνητότητα, αλλά αν κολλήσουν πολλοί άνθρωποι, αρκετοί από αυτούς θα διασωληνωθούν!

Στα σχόλια που ακούστηκαν εις βάρος μας, παρά την απουσία μας, κατά την έναρξη της συνεδρίασης δεν θα αναφερθούμε.

Άλλωστε «η προσβολή» δεν προσβάλλει τον παραλήπτη… Περιγράφει τον αποστολέα!

Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά στους συναδέλφους μας και ελπίζουμε στο εξής να αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και πρόληψη παρόμοιες καταστάσεις.

 

Οι Ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Αλέκος Γούλας 

Ευτυχία Παπαλουκά

Νέα Φιλαδέλφεια, 13/01/2022

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα