Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος επαφών για την διερεύνηση συνεργασιών εν όψει των δημοτικών εκλογών

0 863

 

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος επαφών της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για την διερεύνηση συνεργασιών εν όψει των δημοτικών εκλογών!

 

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών σε συνέχεια των επαφών της με δημοτικές παρατάξεις, κινήσεις, συλλογικότητες και πολίτες ενημερώνει πως πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα
συναντήσεις με τις δημοτικές παρατάξεις «Σύγχρονη Πόλη» του Στέφανου Γατσούλη και «Η Πόλη της Καρδιά μας» του Χάρη Τομπούλογλου.

 

Και οι δύο συναντήσεις έγιναν σε θετικό κλίμα και ως Δημοτική Κίνηση γνωστοποιήσαμε εκ νέου την πρόθεσή μας να συνεργαστούμε με όσους έχουν ως στόχο την ανάδειξη μιας νέας δημοτικής αρχής που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στη βάση μιας ευρείας προγραμματικής σύγκλισης και θα δουλέψουν για την επανοικοδόμηση μιας πόλης με ποιότητα ζωής.

 

Στην προσπάθεια αυτή οφείλουμε να λειτουργήσουμε δημοκρατικά, χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και παρωπίδες, χωρίς προσωπικές στρατηγικές και αγκυλώσεις.

 

Ενημερώνουμε επίσης πως η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών θα δώσει στις 15 Ιανουαρίου στη δημοσιότητα τις βασικές αρχές του προγράμματός της.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα