Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας: Βοήθεια για την Μπλου και ημέρα υιοθεσίας

0 453

 

 

Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας

 

 

Ένα τραγικό περιστατικό μας έχει συγκλονίσει όλους.
Η Μπλου, μια αδέσποτη γατούλα, είχε την ατυχία να την αρπάξει σκύλος την ώρα που γεννούσε. Τα τέσσερα μωρά της δυστυχώς πέθαναν λίγο μετά τη γέννα.
Η γατούλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη γιατρό όπου διαπιστώθηκε ότι είχε χαμηλό αιματοκρίτη , αποκόλληση του πίσω δεξιού ποδιού από τη λεκάνη και κοιλιοκηλη.
Μόλις ανακτήσει κάπως τις δυνάμεις της θα ακολουθήσει χειρουργείο για εκτομή κεφαλής μηριαίου, αποκατάσταση της κοίλης και στείρωση.
Προκειμένου να συγκεντρώσουμε το κόστος νοσηλείας, εξετάσεων και επεμβάσεων της Μπλου, το οποίο εκτιμάται ότι θα υπερβεί τα 550 ευρώ, θα διοργανώσουμε ένα έκτακτο παζάρι.

 

Την Κυριακή 5 Μαρτίου από τις 11 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα θα σας περιμένουμε στο χώρο φιλοξενίας των ζώων μας , στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας.

 

Ήδη οι πολύτιμες φίλες του συλλόγου @Angeliki Astra, @Tzeni handmade bag and more και @Andriana που πάντα στέκονται δίπλα μας και τις ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτό , ετοιμάζουν τις υπέροχες, μοναδικές δημιουργίες τους που θα τεθούν προς πώληση στο παζάρι μας.
Φυσικά θα υπάρχουν οι μπλούζες μας , βιβλία , είδη πετ , μπιζού ενώ στο καφενείο μας θα μπορείτε να απολαύσετε τσάι , καφέ η σοκολάτα και σπιτικά εδέσματα.

 

Δίνουμε ένα ραντεβού αγάπης που θα κάνει την Κυριακή 5 Μαρτίου μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα και όχι μόνο για την Μπλου.

 

Σας περιμένουμε με αγωνία και συγκίνηση ώστε να γνωρίσετε και τα ζωάκια μας που λαχταρούν να βρουν σπίτι και που ίσως θα θελήσετε να τα κάνετε μέλη της οικογένειας σας.
Για τις φίλες και τους φίλους μας που δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στο παζάρι μας και θα ήθελαν να συμπαρασταθούν οικονομικά στο έργο μας και στις ανάγκες των ζώων που φροντίζουμε, δίνεται αριθμός λογαριασμού τραπεζης.

Σας ευχαριστούμε θερμά και σας περιμένουμε!

Ο Αριθμός Λογαριασμού μας είναι:
Όνομα: ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
IBAN: GR6801107200000072065215922
BIC: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ETHNGRAA
Αρ. Λογαριασμού: 720/ 652159-22
Ονομα Τράπεζας: Εθνική Τράπεζα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα