Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Κυριακή 5/3 στις 6 μμ στο Πνευματικό Κέντρο ΝΦ

1 1,155

 

Σας περιμένουμε στην εκδήλωση της Συμπαράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών-Η Πόλη της Καρδιάς μας» την προσεχή Κυριακή 5 Μαρτίου, ώρα 6.00 μμ, στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας (Νικ.Τρυπιά 45).
Ανακαλύπτουμε τις κλίσεις μας, επιλέγουμε συνειδητά τις σπουδές μας, ενισχύουμε τις προοπτικές μας. Μια ενημερωτική και συμβουλευτική εκδήλωση για τον επαγγελματικό προσανατολισμό που απευθύνεται σε γονείς, μαθητές και μαθήτριες.

 

 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

 

 

Στη σημερινή εποχή των συνεχών απαιτήσεων, των ραγδαίων εξελίξεων και αλλαγών, το σχολείο θα έπρεπε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιλογή αντικειμένου σπουδών μέσω της κατάλληλης επαγγελματικής πληροφόρησης των μαθητών. Αυτό άλλωστε αποτελεί, πάγιο και δικαιολογημένο αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας.

 

Ωστόσο, οι πληροφορίες και η υποστήριξη που λαμβάνουν οι μαθητές δεν επαρκούν, καθώς το μάθημα του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΣΕΠ) έχει καταργηθεί.

 

Στο επίκαιρο αυτό θέμα είναι αφιερωμένη η ενημερωτική εκδήλωση με εισηγήτριες τις Ανδρομάχη Παπαγιαννάκη και Αλεξάνδρα Φυτά, Συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

 

Θα αναφερθούν στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, την αναγκαιότητά του, τις προοπτικές που διανοίγονται για ένα μαθητή μετά το Λύκειο και θα απαντήσουν σε γενικά ερωτήματα που ταλαιπωρούν γονείς και μαθητές.

 

Η ενημερωτική εκδήλωση για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό θα λάβει χώρα την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 και ώρα 6.00 μμ στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας (Νικ. Τρυπιά 45).

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

 

 

1 Σχόλιο
  1. […] Συμπαράταξη «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών – Η Πόλη της Καρδιάς μας»: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό […]

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα