Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Συμπαράταξης για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό

1 1,731

 

Δείτε και εδώ βιντεοσκοπημένη ολόκληρη την εκδήλωση 

 

 

Συμπαράταξη «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών – Η Πόλη της Καρδιάς μας»: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό


(δελτίο τύπου)

 

 

Την αναγκαιότητα και την υπόσχεση για δημιουργία Κέντρου Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Δήμο μας ανέδειξε στην εκδήλωσή της η Συμπαράταξη «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών-Η πόλη της καρδιάς μας» την Κυριακή 5 Μαρτίου, στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας.

Η εκδήλωση με εισηγήτριες τις συμπολίτισσές μας, Ανδρομάχη Παπαγιαννάκη και Αλεξάνδρα Φυτά, άφησε άριστες εντυπώσεις σε μαθητές και γονείς που προσήλθαν μαζικά στο Πνευματικό Κέντρο, μία εκδήλωση που λειτούργησε ενημερωτικά, συμβουλευτικά αλλά και αγχολυτικά.

Η Συμπαράταξη «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών-Η πόλη της καρδιάς μας» στηρίζει το πάγιο και δικαιολογημένο αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας για ένα σχολείο που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιλογή αντικειμένου σπουδών μέσω της κατάλληλης επαγγελματικής πληροφόρησης των μαθητών.

Σε αυτή την κατεύθυνση και ως μέλλουσα Δημοτική Αρχή θα ενισχύει, θα υποστηρίζει και θα συμπληρώνει ανάλογες δομές.

Εξοικονόμηση πόρων δεν μπορεί να γίνει εις βάρος των κοινωνικών παροχών και υπηρεσιών προς τους Δημότες και κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας –Νέας Χαλκηδόνας αλλά αποκλειστικά και μόνο από άλλου είδους σπατάλες.

Ακολουθούν φωτογραφίες, ενώ σύντομα θα δημοσιοποιηθεί βιντεοσκοπημένη ολόκληρη η εκδήλωση για όσες και όσους δεν κατάφεραν να την παρακολουθήσουν δια ζώσης.

 

Το Γραφείο Τύπου
6/3/2023

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα