Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Το Πασχαλινό Παζάρι του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας αύριο Παρασκευή 31 Μαρτίου και το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Απριλίου στο καταφύγιο στο Άλσος

0 488

 

 

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας  μας προσκαλεί στο Πασχαλινό Παζάρι του, στις 31 Μαρτίου 16.00-19.30 και 1 & 2 Απριλίου 11.00-19.30. Θα πραγματοποιηθεί στο χώρο φιλοξενίας των ζώων, στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

 

Αντιγράφουμε από τη σελίδα του Φιλοζωικού μας Συλλόγου: 

 

Τι θα βρείτε στο παζάρι μας;

Χειροποίητες λαμπάδες και πασχαλινά είδη, μπλούζες του Συλλόγου, βιβλία, διακοσμητικά και χειροποίητες κατασκευές, είδη pet και πολλά πολλά άλλα!!!

Ελάτε να κάνετε τα πασχαλινά σας ψώνια ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το έργο του Συλλόγου και βοηθώντας στην διαβίωση των ζώων που φροντίζουμε!
Θα περιμένουμε !

 

 

Το Πασχαλινό Παζάρι του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας ξεκινάει από αύριο Παρασκευή και για τρεις ολόκληρες ημέρες θα μπορείτε να κάνετε τα πασχαλινά σας ψώνια, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τα δεκάδες αδεσποτάκια που φροντίζουν οι εθελοντές!

Σημαντική πληροφορία:
Όταν θα πάτε στο παζάρι θα γνωρίσετε τρία μπουμπουκάκια!
Ο Μπάντυ, η Μπέσσυ και ο Μπακ θα σας υποδεχτούν με το μοναδικό, κουταβίσιο τρόπο τους…

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα