Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Η Συμπαράταξη τίμησε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

0 1,005

 

Ο επικεφαλής Χάρης Τομπούλογλου και τα μέλη της Συμπαράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών – Η Πόλη της Καρδιάς μας» συμμετείχαν στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας. 

 

 

 

Στη μνήμη των ηρώων της Ελληνικής Επανάστασης στεφάνι εκ μέρους της Συμπαράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών – Η Πόλη της Καρδιάς μας» κατέθεσε αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τους Δημοτικούς Συμβούλους Ευτυχία Παπαλουκά, Γιάννη Ουσταμπασίδη, Αλέκο Γούλα, Τάκη Αθανασόπουλο, Κώστα Τομπούλογλου και τις υποψήφιες Δημοτικές Συμβούλους Αγγελική Παπαδημητρίου και Μαρία Τσικούρη.

 

 

(Φωτογραφίες από το Καφενείο)

 

Μετά την δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Φιλαδέλφειας, την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των πεσόντων στην Πλατεία Κωνσταντινουπόλεως και την παρέλαση στη Λεωφόρο Δεκελείας, στελέχη και φίλοι συγκεντρώθηκαν στο Γραφείο της Συμπαράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών – Η Πόλη της Καρδιάς μας» που πλέον λειτουργεί κανονικά στην οδό Π. Χατζηγεωργίου 4 και Κυδωνιών (πάροδος Δεκελείας) στην Πλατεία Πατριάρχου Νέας Φιλαδέλφειας.

 

 

 

(Φωτογραφίες του Μπάμπη Βαρούτη)

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα