Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Η Συμπαράταξη για την Εργατική Πρωτομαγιά: Εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση – η εργασία τους σε άμεση συνάρτηση με την ποιότητα ζωής όλων μας

0 445

 

Ανακοίνωση της Συμπαράταξης για την Εργατική Πρωτομαγιά 2023:
Εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση – η εργασία τους σε άμεση συνάρτηση με την ποιότητα ζωής όλων μας

 

Η 1η του Μάη είναι η μέρα ορόσημο για τους αγώνες και τις διεκδικήσεις των εργαζόμενων για εξασφάλιση αξιοπρεπούς εργασίας και βασικών δικαιωμάτων όπως υγεία, κοινωνική φροντίδα, δωρεάν δημόσια παιδεία, βασικές προϋποθέσεις για μια αξιοπρεπή και ποιοτική ζωή.

 

Η Πολιτεία και οι Δήμοι οφείλουν να σταθούν με κάθε τρόπο δίπλα στους εργαζόμενους και να επενδύσουν στα παραπάνω αγαθά.

Ως Δημοτική παράταξη, αυτή την Πρωτομαγιά θα μιλήσουμε ιδιαίτερα για τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η εξυπηρέτηση των κατοίκων, η ποιότητα της παροχής υπηρεσιών από το Δήμο, συμβάλλει στην ποιότητα ζωής, και ως εκ τούτου είναι βασική μέριμνα του προγράμματός μας.

Προτεραιότητά μας η συνεργασία με τους εργαζόμενους στο Δήμο, η ομαλοποίηση των σχέσεων Δημοτικής Αρχής και εργαζόμενων καθώς αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία, η παροχή όλων των μέσων για την απρόσκοπτη εργασία τους και η διεύρυνση των θέσεων εργασίας μέσω προσλήψεων μόνιμου προσωπικού στο σύνολο των υπηρεσιών του Δήμου.

Καλή Πρωτομαγιά με ελπίδα και όραμα.

 

 

Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα