Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Πρωτομαγιά: Υγειονομική βόμβα στο Δήμο μας επί Βούρου

1 1,415

 

Πραγματοποιήθηκε και φέτος το καθιερωμένο πανηγύρι και οι εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας. Αυτή την ντροπιαστική εικόνα με τα βουνά από σκουπίδια, αλλά και αφόρητη δυσοσμία συνάντησαν στην κεντρική πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας οι επισκέπτες. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων και επισκεπτών η βρώμα και τα σκουπίδια πλημμύρισαν το κέντρο της πόλης απ’ άκρη σ’ άκρη, στους κεντρικούς δρόμους και στα στενά. Κανένας σχεδιασμός για τον καθαρισμό κατά τη διάρκεια του πανηγυριού από τον απερχόμενο Δήμαρχο Βούρο, τον οποίο οι συμπολίτες μας θα πρέπει να πετάξουν στον πολιτικό κάλαθο των αχρήστων μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα.

 

Ιδού τα χάλια τους:

 

Η πόλη πνιγμένη στο σκουπίδι την Πρωτομαγιά επί Βούρου

 

 

Άραγε ο Δήμος Βριλησσίων, στον οποίο κατοικεί μόνιμα ο κ. Βούρος έχει σήμερα,  1η Μαΐου 2023, παρόμοια άθλια εικόνα; 

 

 

 

1 Σχόλιο
  1. Ρίτα λέει

    Όλα αυτά την ώρα που ο δήμαρχος της καρδιάς μας ήταν σχεδόν άφαντος, τα μέλη του δεν υπήρχαν στους δρόμους καν και ο υπεύθυνος για το πράσινο έψηνε εκτός περιοχής και γιόρταζε με τον παλιό ορθόδοξο τρόπο με Ρίτα Σακελλαρίου!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα