Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Η Συμπαράταξη τίμησε τη Γιορτή της Μητέρας

0 1,062

 

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, η Συμπαράταξη «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών – Η Πόλη της Καρδιάς μας» διοργάνωσε μια συμβολική δράση-δημιουργικό εργαστήρι για τα παιδάκια της πόλης μας. Τα μικρά χεράκια έφτιαξαν όμορφα δώρα για τις μανούλες τους και τους τα χάρισαν.

Ο επικεφαλής της Συμπαράταξης, υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Τομπούλογλου, η Ομάδα Γυναικών και όλα τα στελέχη της Συμπαράταξης υποδέχονταν τους συνδημότες μας, παιδάκια, μαμάδες και μπαμπάδες, που με μεγάλη χαρά και πολλά χαμόγελα αγκάλιασαν την πρωτοβουλία.

Το γραφείο της Συμπαράταξης λειτουργεί καθημερινά και βρίσκεται στην οδός Περικλή Χατζηγεωργίου 4 και Κυδωνιών, πάροδος Δεκελείας 91 στον πεζόδρομο, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

 

Ακολουθούν φωτογραφίες από την όμορφη δράση της Συμπαράταξης για τη Γιορτή της Μητέρας:

 

 

«Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει που να το ανακράξεις σε στιγμή μεγάλου κινδύνου» – Οδυσσέας Ελύτης

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα