Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Καταγγελία δημότη: Επικίνδυνη η περίφραξη στην παιδική χαρά της πλ. Μιαούλη (Απομάχων)

0 1,589

 

Φωνὴ βοῶντος ἐν τῇ ἐρήμῳ: Επανειλημμένα προσπαθούν οι κάτοικοι της περιοχής Απομάχων να εισακουστούν από τους αρμόδιους στον Δήμο ώστε να γίνει αντικατάσταση-επισκευή της επικίνδυνης περίφραξης της παιδικής χαράς στην πλατεία Μιαούλη.

 

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε δημότης στα κοινωνικά δίκτυα, ολόκληρα τμήματα της περίφραξης λείπουν, ενώ τα λεπτά και αιχμηρά κάγκελα σε ορισμένα σημεία εξέχουν, αποτελώντας μια πραγματική παγίδα για τα παιδιά.

 

Η πλατεία και η παιδική χαρά είναι εγκαταλελειμμένες εδώ και μήνες, αν όχι χρόνια, από την αδιάφορη και ανίκανη διοίκηση Βούρου.

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, έχουν καταγραφεί ήδη ατυχήματα στον χώρο, αλλά όλοι ανησυχούν πως κάτι πολύ σοβαρό μπορεί να συμβεί, αν δεν γίνει επιτέλους κάτι για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα. Και μάλιστα τώρα που  καλοκαιριάζει και η πλατεία γεμίζει κάθε μέρα με παιδιά και γονείς-παππούδες.

 

 

Η ανάρτηση δημότη που, αν και έχει παραπονεθεί δεκάδες φορές στον Δήμο για αυτή την κατάσταση, δεν βρήκε ανταπόκριση:

 

 

 

 

 

Τα αιχμηρά κάγκελα που εξέχουν προς το πεζοδρόμιο αποτελούν κίνδυνο για παιδιά, πεζούς, ζώα:

 

 

Ολόκληρα τμήματα της περίφραξης λείπουν εδώ και μήνες:

 

Κίνδυνος τραυματισμούπτώσης μικρού παιδιού στο πεζοδρόμιο και προς το δρόμο…

 

 

Κύριε Βούρο, ούτε προεκλογικά δεν θα ασχοληθείτε με τις γειτονιές μας;

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα