Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Ο Γιάννης Πρατσής υποψήφιος με τη Συμπαράταξη δίπλα στον υποψ. Δήμαρχο Χάρη Τομπούλογλου

0 927

 

Ο Γιάννης Πρατσής, μια εμβληματική προσωπικότητα της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, ΜΑΖΙ μας στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΉ για ν’ αλλάξει η πόλη μας!

 

 

Γεννήθηκε το 1953 στην πόλη μας από Μικρασιάτες γονείς. Η αρχική του εκπαίδευση ήταν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας (ΣΠΑΘΑΡΗ) και ακολούθησε στο εξατάξιο 1ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας (επι της οδού Ν.Τρυπιά).
Σπούδασε στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και ακολούθως υπηρέτησε 28 μήνες στον Ελληνικό Στρατό (Σώμα Διαβιβάσεων).
Η καριέρα του σαν καθηγητής, ξεκίνησε το 1979 στο Φροντιστήριο “ΡΟΠΗ” και τελείωσε το 2022, όπου δίδαξε σε χιλιάδες μαθητές το αντικείμενο των Μαθηματικών, που τόσο πολύ αγάπησε.
Το 1983, συνάντησε και την δεύτερη αγάπη του, την σύντροφό του, Ζέτου Όρσα-Μαρία, η οποία του χάρισε 3 παιδιά, τον Τάσο, τον Δημοσθένη και τον Μάριο.
Διετέλεσε επί Δημάρχων Νίκου Αδαμόπουλου και Σταύρου Κόντου Αντιπρόεδρος του Π.Π.Ι.Ε.Δ.(Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς).
Ως πολίτης και εργαζόμενος 70 χρόνια σε αυτή την πόλη, είναι απογοητευμένος από την σημερινή κατάστασή της.
Θεωρεί σε αυτή την φάση -όπως ο ίδιος αναφέρει- ότι ο Χάρης Τομπούλογλου είναι ο πλέον άξιος και έμπειρος να αναλάβει την αναμόρφωση της πόλης μας και την καλυτέρευση της ζωής των πολιτών.

 

 

Χάρης Τομπούλογλου:

«Γιάννη Πρατσή, σε ευχαριστώ θερμά για την σημαντική συμβολή σου και την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σου στον κοινό μας αγώνα ν’ αλλάξει η πόλη μας!»

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα