Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Διοίκηση Βούρου: η απόλυτη παρακμή της πόλης μας

0 1,969

 

Περπατώντας, ακόμα και στα πιο κεντρικά σημεία της πόλης μας, η εικόνα  επί των ημερών Βούρου και, μάλιστα, ενώ η προεκλογική περίοδος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη έχει ξεκινήσει, είναι τουλάχιστον απογοητευτική.

Είναι εμφανές στα μάτια κάθε δημότη, κάθε κατοίκου, πως η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν έχει το ελάχιστο ενδιαφέρον για την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής μας στη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι ενδεικτικές της παρακμής και της εγκατάλειψης. Γεμάτα ξερόχορτα, βρώμικα και κατεστραμμένα τα παρτέρια, διαλυμένα τα πεζοδρόμια,  τεράστιες λακούβες στους δρόμους. Σε όποιον από τους γειτονικούς μας δήμους και να κάνουμε μια βόλτα, αντιλαμβανόμαστε τη διαφορά.

Φανταζόμαστε πως και σε δήμους των βορείων προαστίων, όπως στα Βριλήσσια όπου κατοικεί ο κ. Βούρος, παρτέρια, πεζοδρόμια, δρόμοι δεν θα είναι σε αυτό το χάλι. 

 

Σίγουρα αξίζουμε καλύτερα από αυτό…

 

Η άθλια κατάσταση έξω από τον Ιωνικό

 

Το Πνευματικό μας Κέντρο…

 

Έξω από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα