Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Ημέρες Βούρου: Αποχή των εργαζομένων της Καθαριότητας για τη μη καταβολή δεδουλευμένων

0 1,576

 

Αποχή των εργαζομένων της Υπηρεσίας Καθαριότητας για τη μη καταβολή δεδουλευμένων από τη διοίκηση Βούρου 

 

 

 

Οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου μας αποφάσισαν την αποχή από την εργασία τους για την Κυριακή και τη Δευτέρα 4 – 5 Ιουνίου, διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή δεδουλευμένων από τη δημοτική αρχή Βούρου.

 

Οι εργαζόμενοι σε αυτούς τους νευραλγικούς τομείς δεν λαμβάνουν τα δεδουλευμένα τους από τη διοίκηση Βούρου, την ίδια ώρα που Βούρος και συν αυτώ βιάζονται να πληρώσουν τις πρώτες 500.000 από τα 3.800.000 στον επίλεκτο εργολάβο που τοποθετεί τα νέα led στην πόλη μας, ακόμα και επιδιώκοντας να παρακάμψουν τους τυπικούς ποσοτικούς και ποιοτικούς ελέγχους που ορίζονται στην αντίστοιχη σύμβαση.

 

Η πληρωμή του εργολάβου σε πρώτη προτεραιότητα, τα δεδουλευμένα των δημοτικών υπαλλήλων στις καλένδες…

 

Πρόκειται για μια δημοτική αρχή χωρίς αρχές, που δεν διστάζει να θέτει σε κίνδυνο τους εργαζόμενους, αφήνοντάς τους να εργάζονται επί χρόνια χωρίς τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) και δεν φροντίζει να τους πληρώνει εγκαίρως τα νόμιμα για την εργασία τους, με τις αντίστοιχες υγειονομικές συνέπειες στην πόλη μας και τους κατοίκους της. 

 

Αυτή είναι η σχετική ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας:

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα