Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Συμπαράταξη: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση «Pet advisory»-εκπαίδευσης σκύλων στο καταφύγιο του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας

0 1,155

 

Το απόγευμα της Κυριακής 4 Ιουνίου 2023, ο εξειδικευμένος εκπαιδευτής σκύλων και μέλος της Συμπαράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών-Η Πόλη της Καρδιάς μας» Θεολόγος Σπίρτος, πραγματοποίησε την πρώτη συνάντηση «Pet advisory» με την Πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας κυρία Κική Καραθανάση, στον χώρο φιλοξενίας των σκύλων, όπου ενημερώθηκε αναλυτικά για τα ζωάκια που χρήζουν διόρθωσης συμπεριφοράς, μέσω στοχευμένης εκπαίδευσης, κάτι που θα παρασχεθεί εθελοντικά από τον κύριο Σπίρτο, προκειμένου να βοηθηθούν τα ζωάκια ως προς την ανεύρεση οικογένειας, αλλά και οι εθελοντές, αναφορικά με τη διαχείριση των “δύσκολων” ζώων.

Μίλησε επίσης με τις εθελόντριες κυρία Ιφιγένεια Καραγκούνη και κυρία Μαρία Μπαρδώση, οι οποίες τον ενημέρωσαν για τα ζώα που φροντίζουν και χρήζουν υποστήριξης.

Θα οριστεί πλάνο δράσης και θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις με εκπαιδευτικές προσεγγίσεις, άμεσης εφαρμογής.

Στη συνάντηση, παρέστη ο Υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της Συμπαράταξης Χάρης Τομπούλογλου, ο οποίος είναι γνωστός για την ιδιαίτερη αγάπη του στα ζώα, καθώς και ο ίδιος υιοθέτησε ένα πρώην αδέσποτο σκυλί, τον Όσκαρ!

Επίσης παρέστη η Μαρλέν Σβέρκου, εκπαιδευτικός και ενεργή φιλόζωος εθελόντρια στη Νέα Φιλαδέλφεια και μέλος της Συμπαράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών-Η Πόλη της Καρδιάς μας», που είναι και η εμπνεύστρια της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας.

 

 

 

Την επόμενη Κυριακή, στις 11.6.23, στις 18.30 στη Λίμνη του Άλσους μας, ο Θεολόγος Σπίρτος θα παράσχει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στους πολίτες, οι οποίοι μπορούν να προσέλθουν και να ζητήσουν βοήθεια για τα δεσποζόμενα ζωάκια τους και τις συμπεριφοριστικές τους δυσκολίες.

Όσοι επιθυμείτε να παραστείτε, μπορείτε να καλέσετε τον κύριο Θεολόγο Σπίρτο στο 6983469354, ώστε να σας δώσει οδηγίες για την προετοιμασία που θα χρειαστούν τα σκυλάκια σας!

 

 

Η Συμπαράταξη «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών-Η Πόλη της Καρδιάς μας», πάντα στέκεται με αγάπη και ουσιαστικές πράξεις, δίπλα στα καθημερινά (μικρά ή μεγάλα) προβλήματα των δημοτών, αναζητώντας λύσεις.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα