Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Συγχαρητήρια από τη Συμπαράταξη στο 2ο ΓΕΛ και στο 2ο ΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας

0 1,545

 

Συγχαρητήρια από τη Συμπαράταξη στο 2ο ΓΕΛ και στο 2ο ΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας
Ως Συμπαράταξη «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών-Η πόλη της καρδιάς μας» εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια:
• Στους μαθητές του τομέα ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ και της ειδικότητας των ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ του 2ου ΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας, στην καθηγήτριά τους Αργυροπούλου Δήμητρα, Καλλιτεχνικών Σπουδών, και στον Διευθυντή Δημόπουλο Σωτήρη για τη συμμετοχή και την διάκριση των μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ στους Πανελλήνιους Καλλιτεχνικούς Διαγωνισμούς, εγκεκριμένους από το ΥΠΑΙΘ και το Ι.Ε.Π.
• Στους μαθητές της κινηματογραφικής ομάδας του 2ου ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας, στους εκπαιδευτικούς Θέμο Αναγνωστόπουλο, Νικόλα Φραντζή, Λίνα Καλλιοντζή και στη Διευθύντρια Μαρία Πρέκα για τη συμμετοχή του σχολείου στον 7ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη στις Σέρρες και την κατάκτησή της πρώτης θέσης, για την αντιπολεμική ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Θα φύγω».
• Στη θεατρική ομάδα του 2ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας και στην εκπαιδευτικό Στέλλα Κοντοπίδη, που στις 27/3/2023, παγκόσμια ημέρα Θεάτρου, και στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με το δίκτυο Rete ODs Atene , παρουσίασαν το θεατρικό δρώμενο «Όταν ο Παζολίνι γνώρισε την Κάλλας» στο θέατρο «Νέος Ακάδημος».

 

Από το Γραφείο Τύπου

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα