Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση του Εργαστηρίου Αναλογικής Φωτογραφίας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

0 1,402

 

Γράφει ο Αλέκος Γούλας 

 

 

 

«Το αποτύπωμα του χρόνου»

 

Με τον εμπνευσμένο τίτλο «Το αποτύπωμα του χρόνου» και – όπως ταπεινά θα προσθέταμε κι εμείς – «η επίδραση του περιβάλλοντα χώρου», πραγματοποιήθηκαν στις 14/6 τα εγκαίνια της έκθεσης ασπρόμαυρης αναλογικής φωτογραφίας στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού Διασποράς (Λεωφ. Δεκελείας 152 &, Αττάλειας).

Τη διοργάνωση επιμελήθηκε το Εργαστήρι Αναλογικής Φωτογραφίας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Ένα ιδιαίτερα δημιουργικό τμήμα του Δήμου που ιδρύθηκε το 1983 με πρωτοβουλία του αείμνηστου Δημάρχου Σάββα Σταματιάδη και με δασκάλους τον αείμνηστο Γρηγόρη Τζαβελόπουλο και τον σημερινό δάσκαλο Δημήτρη Μιμίδη.

Ένα μεγάλο μπράβο στο δάσκαλο και στα μέλη – μαθητές του εργαστηρίου, καθώς μπόρεσαν να επικοινωνήσουν εξαιρετικά με τους επισκέπτες μέσω της φωτογραφικής τέχνης. Άλλωστε «μια εικόνα χίλιες λέξεις» και οι συμμετέχοντες στην έκθεση φαίνεται να γνώριζαν πολύ καλά αυτή τη λεπτομέρεια. Δικαίως κέρδισαν τα εύσημα των συμπολιτών μας.

Η στήριξη του Εργαστηρίου και των μαθητών του αποτελεί υποχρέωση όλων μας καθώς με την εξωστρέφειά τους μας χάρισαν εικόνες και νοήματα με στιγμές του παρελθόντος, του παρόντος αλλά και του μέλλοντος.

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα