Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Συνάντηση της Συμπαράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών-Η Πόλη της Καρδιάς μας» με το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας

0 350

 

Συνάντηση της Συμπαράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών-Η Πόλη της Καρδιάς μας» με το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας

 

Συνάντηση της Συμπαράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών-Η πόλη της καρδιάς μας» με το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Ιουλίου στα γραφεία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων.

 

Σε μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες του Δήμου, καθώς η κτιριακή υποδομή των σχολείων της πόλης βρίσκεται πολύ μακριά από τις σύγχρονες ανάγκες των μαθητών.

 

Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων ενημέρωσε για τις μέχρι τώρα δράσεις και πρωτοβουλίες του καθώς και για τις συναντήσεις του με τους αρμόδιους του Δήμου.

Δυστυχώς και παρά τις υποσχέσεις των αρμοδίων η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων δεν έχει λάβει ουδεμία απάντηση για τα σημαντικά θέματα που έθεσε.

 

Η Συμπαράταξη διαβεβαίωσε το ΔΣ της Ένωσης Γονέων πως γνωρίζει και κατανοεί τα διαχρονικά προβλήματα των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που αναφέρθηκαν από τους εκπροσώπους της και διαβεβαίωσε πως θα καταβάλει άμεσα, σε περίπτωση που θα αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου, κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους καθώς τα θεωρεί προτεραιότητά της.

Ενημέρωσε επίσης τους εκπροσώπους των Γονέων πως δεν της προξενεί έκπληξη η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής, αφού και η ίδια η Συμπαράταξη αναμένει ακόμη την απάντηση της Δημοτικής Αρχής στο ερώτημα που έθεσαν Δημοτικοί της Σύμβουλοι για τις εργασίες που επρόκειτο να γίνουν στις σχολικές μονάδες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η Συμπαράταξη θα θέσει εκ νέου το ερώτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο για να πληροφορηθεί τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής προς επίλυση των προβλημάτων, καθώς πολλά από αυτά, αν και έχουν τεθεί επανειλημμένως, παραμένουν σε εκκρεμότητα παρά τις υποσχέσεις για επίλυσή τους.

Τέλος, η Συμπαράταξη εκφράζει την πλήρη ταύτισή της με το κύριο αίτημα της Ένωσης Γονέων για δωρεάν δημόσια παιδεία σε σύγχρονα και ασφαλή σχολεία.

Η Συμπαράταξη εκπροσωπήθηκε στη συνάντηση από τον επικεφαλής της Χάρη Τομπούλογλου, τους Δημοτικούς Συμβούλους Αλέκο Γούλα (πρώην Πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων) και Ευτυχία Παπαλουκά (πρώην Αντιδήμαρχο Παιδείας) και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους Λεωνίδα Θεοφιλόπουλο (πρ. μέλος ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων) και Μαρία Τσικούρη.

 

Το Γραφείο Τύπου

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα