Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Όλοι μαζί για την βέβαιη νίκη! – Ο Γιάννης Τομπούλογλου ομόφωνα εξελέγη υποψήφιος Δήμαρχος της «Συμπαράταξης»!

0 995

 

Όλοι μαζί για την βέβαιη νίκη! – Ο Γιάννης Τομπούλογλου ομόφωνα εξελέγη υποψήφιος Δήμαρχος της «Συμπαράταξης»!

 

 

 

Την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023 πραγματοποιήθηκε συνέλευση της ολομέλειας της Συμπαράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών-Η Πόλη της Καρδιάς μας», στη Νέα Χαλκηδόνα δια ζώσης και με ταυτόχρονη τηλεδιάσκεψη.

Σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού έγινε ενημέρωση των υποψηφίων σχετικά με την αποτύπωση της αποδοχής της τοπικής κοινωνίας στο πρόσωπο του Χάρη Τομπούλογλου και της Συμπαράταξης σε δημοσκοπήσεις, οι οποίες εμφανίζουν τη Συμπαράταξη πρώτη με διαφορά στην προτίμηση των συμπολιτών μας.

Ο Χάρης Τομπούλογλου, δεδομένου του ρεύματος που καταγράφεται, τόσο δημοσκοπικά όσο και μέσα από την καθημερινή επαφή με τον κόσμο της πόλης που αγκαλιάζει με θέρμη κάθε μας δράση και πρωτοβουλία, έθεσε επιτακτικά στους συνεργάτες του την ανάγκη η νίκη στις επικείμενες εκλογές να διασφαλιστεί.

 

Ο Χάρης Τομπούλογλου με τη βοήθεια της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών» και μαζί με όλους εσάς που από την πρώτη μέρα αγκαλιάσατε την Συμπαράταξη, καταφέραμε να δώσουμε έναν αέρα πραγματικής αλλαγής στην πόλη, που αποτυπώνεται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Η αποδοχή του κόσμου πλέον εκφράζεται ανοιχτά και η τάση είναι αυξητική. Αυτό το γνωρίζουν και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και για αυτό έχουν επιδοθεί σε έναν πόλεμο ψευδών εντυπώσεων και λάσπης, ελλείψει πολιτικών επιχειρημάτων.

Για αυτό το λόγο ο Χάρης Τομπούλογλου δεν ήθελε να αφήσει καμμία σκιά να αιωρείται και να αποτελέσει τροχοπέδη στην μεγάλη νίκη που θα έρθει. Αποφάσισε να παραχωρήσει την θέση του επικεφαλής, συνεχίζοντας, φυσικά, να στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον κοινό αγώνα. Έθεσε την απόφασή του αυτή στο σώμα και έγινε αποδεκτή.

Στη συνέχεια, μέσα από δημοκρατική διαδικασία εκλογής από τη βάση, νέος επικεφαλής της Συμπαράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος αναδείχθηκε ομόφωνα ο Γιάννης Τομπούλογλου.

Ο Γιάννης Τομπούλογλου, ο οποίος παραιτήθηκε από την θέση του Προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να είναι σε θέση να ηγηθεί του κομματικά ανεξάρτητου, πολυσυλλεκτικού σχήματος της Συμπαράταξης, είναι ο επικεφαλής που θα μας οδηγήσει στη μεγάλη νίκη της Συμπαράταξης και της πόλης μας τον Οκτώβρη.

Ο Γιάννης Τομπούλογλου είναι ένα στέλεχος με μεγάλη και μακροχρόνια προσφορά στα κοινά της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας. Εκλεγόταν ανελλιπώς από το 1998 ως το 2019 πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος, ενώ έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος (Καθαριότητας – Πρασίνου – Ηλεκτροφωτισμού) στον πρώην Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, είναι πολύ αγαπητός και χαίρει του σεβασμού και της εκτίμησης όσων τον γνωρίζουν.

Πέρα από την αλλαγή του επικεφαλής, αλλαγή σκυτάλης και ανανέωση υπάρχει και στις θέσεις των δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Η Πόλη της Καρδιάς μας», προκειμένου περισσότερα στελέχη να αποκτήσουν απαραίτητη εμπειρία. Τις παραιτήσεις τους κατέθεσαν από δημοτικοί σύμβουλοι οι Τάκης Αθανασόπουλος, Βασίλης Γεωργιάδης και Χάρης Τομπούλογλου και τις θέσεις καταλαμβάνουν με τη σειρά εκλογής οι Γρηγόρης Κοττές, Χρήστος Τριανταφύλλου και Λευτέρης Αντωνόπουλος. Με ψηφοφορία μεταξύ των τριών, επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας της «Πόλης της Καρδιάς μας» αναλαμβάνει ο Λευτέρης Αντωνόπουλος.

Την δημοτική ομάδα της Συμπαράταξης συναποτελούν και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αλέκος Γούλας και Ευτυχία Παπαλουκά, συνεπικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, με επικεφαλής τον Γιάννη Τομπούλογλου, μπαίνουμε ακόμα πιο δυνατοί στην τελική ευθεία μέχρι τις εκλογές!

Πάμε να νικήσουμε, να αλλάξουμε σελίδα για την πόλη μας και τους ανθρώπους της!

 

 

Η Γενική Συνέλευση της Συμπαράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών-Η Πόλη της Καρδιάς μας»

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα