Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Δημοσκοπήσεις: αναταραχή, σύγχυση και πανικός!

0 1,444

 

Δημοσκοπήσεις: αναταραχή, σύγχυση και πανικός!

 

Ανακοίνωση της Συμπαράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών-Η Πόλη της Καρδιάς μας»:

 

Μετά την χθεσινή δημοσίευση ενός μέρους από δημοσκόπηση που έχει λάβει χώρα στην πόλη μας, αλλά και την ανακοίνωση σχετικά με την υποψηφιότητα του Γιάννη Τομπούλογλου ως νέου επικεφαλής της Συμπαράταξης, παρατηρήσαμε έντονη αναταραχή από πλευράς των πολιτικών μας αντιπάλων.

Δηλώνουμε στους συμπολίτες μας πως, όσο κι αν προκληθούμε, δεν πρόκειται να διολισθήσουμε στον πόλεμο λάσπης και διχόνοιας που κάποιοι θέλουν να σπείρουν στην πόλη, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν από την δημοσκοπική τους καταβαράθρωση, την ανυπαρξία πολιτικού προγράμματος και σχεδίου για την πόλη και την ανικανότητα της διαχείρισης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.

 

Αφουγκραζόμενοι, όμως, αυτή την αναταραχή, έχουμε να προτείνουμε τα εξής:

 

1. Όποιος πολίτης ή και υποψήφιος επιθυμεί ενημέρωση, μπορεί να επισκεφτεί το γραφείο της Συμπαράταξης (οδός Π. Χατζηγεωργίου 4 και Κυδωνιών, πάροδος Δεκελείας, πλατεία Πατριάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, τηλ.: +30 2110029929, email: symparataxi.nf.nx@gmail.com), να λάβει γνώση και να δει με τα μάτια του το σύνολο της συγκεκριμένης δημοσκόπησης.

2. Καλούμε οποιονδήποτε έχει στη διάθεσή του και μπορεί, να δημοσιεύσει άλλη έγκυρη δημοσκόπηση που να έχει γίνει στην πόλη μας.

3. Επίσης, καλούμε όποια από τις δημοτικές παρατάξεις το επιθυμεί να πραγματοποιήσει από κοινού μαζί μας, με καταμερισμό του κόστους, νέα δημοσκόπηση, σε συνεργασία με εταιρεία δημοσκοπήσεων κοινής αποδοχής.

 

Συνιστούμε ψυχραιμία στους πολιτικούς μας αντιπάλους, οι οποίοι, προφανώς, έχουν στα χέρια τους, όπως και εμείς, δημοσκοπήσεις και γνωρίζουν το κλίμα στην πόλη και την ανοδική τάση της Συμπαράταξης στην πορεία προς τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Είναι λυπηρό το γεγονός πως ορισμένοι, μόλις είδαν να ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της εν λόγω διενεργηθείσας δημοσκόπησης, έσπευσαν να ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα.

Φαίνεται πως όταν η πραγματικότητα δεν τους αρέσει, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα!

Καλό θα είναι να διατηρήσουμε την κοσμιότητα και το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης, καθώς όλοι, ή τουλάχιστον οι περισσότεροι, θα συνεχίσουμε να ζούμε στην ίδια πόλη και μετά τις εκλογές.

Ο Γιάννης Τομπούλογλου θα είναι ο Δήμαρχος για όλους τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Η Συμπαράταξη μπορεί, γνωρίζει και θα δώσει τις λύσεις στα προβλήματα, αλλά και θα οικοδομήσει ως επόμενη διοίκηση την πόλη που ονειρεύονται οι δημότες!

 

Το Γραφείο Τύπου
05/08/2023

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα