Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Βούρος – Κουτσάκης: ως συνήθως έσπευσαν να μαζέψουν – αυτή τη φορά, όμως, είχε γίνει και δολοφονία

0 2,009

 

Βούρος – Κουτσάκης: ως συνήθως, έσπευσαν να μαζέψουν το μπάχαλο και να σβήσουν τα σημάδια στην πόλη – αυτή τη φορά, όμως, είχε γίνει και δολοφονία! 

Έπλυναν με μάνικες τον τόπο του εγκλήματος πριν προλάβει η αστυνομία να συλλέξει στοιχεία…

 

Κάθε φορά που γίνονται έκτροπα πέριξ του γηπέδου, από την έναρξη της λειτουργίας του, μικρά ή πιο εκτεταμένα επεισόδια με οπαδούς, υλικές καταστροφές, κάψιμο κάδων κ.τ.τ., η διοίκηση Βούρου, το μόνο που θεωρεί ότι είναι στην αρμοδιότητά της και οφείλει να κάνει, είναι – όσο το δυνατόν πιο γρήγορα – να σβήσει τα σημάδια που αφήνουν οι βανδαλισμοί οπαδών στην πόλη. Να μην περάσει ο κόσμος το επόμενο πρωί και δει τις καταστροφές.

Το γεγονός ότι έχουν ψηφιστεί και αναλάβει από το 2019 ως δημοτική αρχή ενός Δήμου, και δεν είναι απλώς πολύ πιο καλοπληρωμένοι, φυσικά , «υπάλληλοι» της «καθαριότητας» του γηπέδου, αλλά πρέπει να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για την προστασία και την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών, αλλά και συνολικά την εξασφάλιση της βιωσιμότητας του γηπέδου μέσα στο κέντρο της πόλης μας, είναι κάτι που ούτε περνάει από το μυαλό τους. Θεωρούν για τους εαυτούς τους πως είναι εκεί που είναι, στα γραφεία τους στο Δημαρχείο, επιφορτισμένοι μόνο με το να μαζέψουν γρήγορα το μπάχαλο. Για να καθαρίσουν. Για να σβήσουν. Κάθε φορά.

Αυτή τη φορά, όμως, μέσα στην κεκτημένη ταχύτητα δεν υπολόγισαν ότι η πόλη μας, το γεφυράκι στον περίβολο του γηπέδου έγινε τόπος δολοφονίας ενός νέου, έγινε σκηνικό εγκλήματος, με νεκρό άνθρωπο!

 

Χωρίς άλλο δικό μας σχολιασμό παραθέτουμε την αποκάλυψη που έγινε  από τον φωτορεπόρτερ Γιάννη Κέμμο και το σχετικό ρεπορτάζ, όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα news247:

 

….

 

Σε μια σοβαρή καταγγελία ως προς την εξέλιξη των ερευνών για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη, προχώρησε ο φωτορεπόρτερ Γιάννης Κέμμος, που βρέθηκε στο σημείο.

 

Δείτε εδώ την ανάρτηση του φωτορεπόρτερ 

 

 

Φωτογραφίες τραβηγμένες μέχρι και τις 08:34 το πρωί…

 

 

Στη μία το μεσημέρι η αστυνομία πήγε να συλλέξει στοιχεία στον τόπο του εγκλήματος: 

 

 

 

 

Γιάννης Κέμμος:

Επειδή ρωτάτε αν είναι ίδια η γέφυρα που τράβηξα στις 08:34 το πρωί τη στιγμή που έπλεναν τα αίματα και τα στοιχεία της δολοφονίας του Μιχάλη με αυτή που πήγε η αστυνομία περίπου στη 1 το μεσημέρι να κάνει την έρευνα της ανεβάζω όλη τη σειρά των φωτογραφίων που τράβηξα και πριν την πλύνουν.

Η γέφυρα είναι μία, είναι συγκεκριμένη και η αστυνομία είναι στην ίδια γέφυρα.

Ο συνάδελφος το μεσημέρι την τράβηξε από την αντίθετη πλευρά.

Όλες οι φωτογραφίες εκτός από την τελευταία που δεν είναι δική μου αλλά συναδέλφου από την Ευρωκίνηση είναι τραβηγμένες μέχρι και τις 08:34 το πρωί.

Είναι πριν την πλύνουν με τα αίματα ακόμα και ειναι και τη στιγμή που την πλένουν.

Η τελευταία φωτογραφία είναι περίπου στην 1 το μεσημέρι όταν έχει πάει η αστυνομία να κάνει έρευνα αφού έχει πλυθεί η γέφυρα.

Οι στιγμές που ζούμε όλοι ως κοινωνία και περισσότερο οι γονείς του δολοφονημένου Μιχάλη είναι δύσκολες.

Δεν έχει διάθεση κανείς να κοροϊδέψει κανέναν. Αυτά είναι τα γεγονότα, αυτές είναι οι φωτογραφίες, αυτό είναι το σημείο.

Αν κάποιος πρέπει να δώσει εξηγήσεις είναι η αστυνομία και όχι οι φωτορεπόρτερ.

 

 

Έγραψαν στην ιστοσελίδα news247:

 

Μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ο γνωστός φωτορεπόρτερ παραθέτει δύο φωτογραφίες από το σημείο της δολοφονίας του 29χρονου οι οποίες, όπως αναφέρει, τραβήχτηκαν με διαφορά τεσσερισήμισι ωρών.

 

Η πρώτη φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον ίδιο στις 08:34 το πρωί της Τρίτης, δείχνει εργαζόμενο να πλένει τα αίματα (δηλαδή απτά στοιχεία για τις αστυνομικές έρευνες) με πιεστικό.

 

Μερικές ώρες μετά, λίγο πριν τις 13:00, συνάδελφός του τράβηξε στιγμιότυπο από τις έρευνες των αρχών, στο ίδιο σημείο που προηγουμένως… έπλεναν με πιεστικό.

 

“Η πρώτη φωτογραφία είναι τραβηγμένη από εμένα στις 08:34 το πρωί σήμερα στο γεφυράκι που μαχαίρωσαν τον αδικοχαμένο Μιχάλη. Την πλένουν με πιεστικό.

 

Η δεύτερη είναι τραβηγμένη από συνάδελφο φωτορεπόρτερ λίγο πριν τη 13:00. Έχει έρθει αστυνομία και κάνει έρευνες για να βρούνε στοιχεία για το έγκλημα στη γέφυρα που πριν λίγες ώρες έπλυναν με το πιεστικό.

 

Αν αυτό δεν είναι επικοινωνιακή παπάτζα τότε πραγματικά ανησυχώ πολύ για το επίπεδο και την ποιότητα των ερευνών που γίνονται από την ελληνική αστυνομία για το συγκεκριμένο τουλάχιστον περιστατικό”, γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο φωτορεπόρτερ.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα