Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Λαοθάλασσα Ελπίδας στα εγκαίνια-Αγιασμό του εκλογικού γραφείου της Συμπαράταξης – Μήνυμα νίκης του Γιάννη Τομπούλογλου και της πόλης μας!

0 1,644

 

Λαοθάλασσα Ελπίδας στα εγκαίνια-Αγιασμό του εκλογικού γραφείου της Συμπαράταξης – Μήνυμα νίκης του Γιάννη Τομπούλογλου και της πόλης μας! 

 

Με μια πρωτόγνωρης μαζικότητας – για τα δεδομένα της πόλης μας – εκδήλωση εγκαινίων εκλογικού γραφείου, ρίχνεται η Συμπαράταξη «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών-Η Πόλη της Καρδιάς μας» στην τελική μάχη των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου, ανέβηκε στο βήμα εμφανώς συγκινημένος από την τόσο θερμή στήριξη των συνδημοτών μας στο πρόσωπό του και στη Συμπαράταξη, η οποία είναι πλέον ολοφάνερο πως αναπτύσσει δυναμική νίκης. 

 

Ο επικεφαλής της Συμπαράταξης αναφέρθηκε στις βασικές πολιτικές προτεραιότητες και τους άξονες δράσης μας για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας και ζήτησε δυναμική εντολή στις κάλπες, προκειμένου να υλοποιήσουμε το όραμά μας για μια πόλη-πρότυπο, μια πόλη με κοινωνικό πρόσημο, με ασφάλεια, με Δημοκρατία, με ποιότητα ζωής, με πολιτισμό, με ενδιαφέρον για τον κάθε κάτοικο ξεχωριστά.

 

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι 73 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Συμπαράταξης, όλες και όλοι έτοιμοι να εργαστούν την επομένη των εκλογών, από θέση ευθύνης, για την ανοικοδόμηση του Δήμου μας.

 

Ο Αγιασμός του εκλογικού γραφείου της Συμπαράταξης πραγματοποιήθηκε υπό το βάρος της ανείπωτης καταστροφής στον Θεσσαλικό κάμπο. Τόσο την ημέρα των εγκαινίων όσο και τις προηγούμενες ημέρες, συγκεντρώθηκε μεγάλος όγκος ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς. Θέλουμε ολόψυχα να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για έμπρακτη Αλληλεγγύη. Τα είδη που συγκεντρώσαμε θα παραδοθούν μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

 

Στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου σας θέλουμε όλες και όλους κοντά μας!

Αυτή η νίκη δεν θα είναι μόνο της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, θα είναι η μεγάλη νίκη όλης της πόλης!

 

 

Το Γραφείο Τύπου

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα