Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Ξεκινούν οι ομιλίες του Γιάννη Τομπούλογλου στις γειτονιές της πόλης μας (πρόγραμμα ομιλιών)

0 1,567

 

Ξεκινούν οι ομιλίες του Γιάννη Τομπούλογλου στις γειτονιές της πόλης μας

 

 

Αρχής γενομένης την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 και με σημείο εκκίνησης τη Νέα Χαλκηδόνα (Μεσαίο Κουκλάκι, καφενείο “Ξηρόμερο”, Πεταλά 65, 15/09 και ώρα 20.00), η Συμπαράταξη «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών-Η Πόλη της Καρδιάς μας» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου, διοργανώνουν μια σειρά ομιλιών-συναντήσεων με τους δημότες, σε κάθε γειτονιά, από άκρη σε άκρη της πόλης μας.
Οδεύοντας προς τις εκλογές, στην τελική ευθεία αυτού του όμορφου αγώνα, είμαστε έτοιμοι να επικοινωνήσουμε σε όλους και όλες σας το πρόγραμμά μας και τους άξονες δράσης μας για την κάθε συνοικία. 
Είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε μαζί σας το πώς ονειρευόμαστε και το πώς σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα της πόλης μας, με δημοτική αρχή τη Συμπαράταξη και Δήμαρχο τον Γιάννη Τομπούλογλου.
Η παρουσία σας στις κατά τόπους ομιλίες θα είναι για εμάς τιμή και θα μας γεμίσει με δύναμη και αισιοδοξία, μέχρι τη μεγάλη νίκη στις 8 του Οκτωβρίου. 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα