Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ – Γιάννης Τομπούλογλου: Πρόγραμμα 2024-2028 – Η πόλη που μένουμε! Η πόλη που θέλουμε!

0 2,853

 

ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ – Γιάννης Τομπούλογλου: Πρόγραμμα 2024-2028 – Η πόλη που μένουμε! Η πόλη που θέλουμε!

 

 

Η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών – η Πόλη της Καρδιάς μας» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Τομπούλογλου δίνει στην δημοσιότητα το σύνολο του Προγράμματος για την επανεκκίνηση του Δήμου μας την πενταετία 2024-2028. 

Το Πρόγραμμά μας καταρτίστηκε κατόπιν ευρύτατης και πολύμηνης διαδικασίας διαβούλευσης με φορείς και συλλογικότητες της πόλης και με τους πολίτες και εκφράζει το πιο ενεργό τμήμα της τοπικής μας κοινωνίας, ανά τομέα παρέμβασης.

Συμπυκνώνει βαθιά γνώση για τα ζητήματα της πόλης, της κάθε συνοικίας, αυτοδιοικητική αντίληψη και εμπειρία διοίκησης του Δήμου και ταυτόχρονα απεικονίζει τη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα σε βάθος πενταετίας, όπως ακριβώς την ονειρευόμαστε εμείς οι κάτοικοί της.

Το Πρόγραμμά μας αποτελεί την ουσία και τη βάση της δημιουργίας της Συμπαράταξης, με την συνεργασία των δύο κινήσεων που την συναποτελούν, της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Η Πόλη της Καρδιάς μας» και της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας», με κοινό στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας.

Ζητάμε ισχυρή εντολή στις 8 Οκτωβρίου, ψήφο εμπιστοσύνης στη Συμπαράταξη και στον Γιάννη Τομπούλογλου και να είστε σίγουρες και σίγουροι ότι δεν θα σας απογοητεύσουμε. 

 

 

20/09/2023

Η Επιτροπή Κατάρτισης του Προγράμματος της Συμπαράταξης 2024-2028 για τη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα