Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Θεοφιλόπουλος Λεωνίδας: Η ξεχασμένη συνοικία «Νησίδα»

0 1,415

 

#Κακώς_Κείμενα @Νησίδα

 

Η ξεχασμένη συνοικία «Νησίδα»

 

Γράφει ο Λεωνίδας Θεοφιλόπουλος,

κάτοικος Νησίδας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Συμπαράταξη και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Τομπούλογλου 

 

 

 

 

Περιοχή Νησίδα: τόσο όμορφη, αλλά συνάμα τόσο εγκαταλελειμμένη γειτονιά από τις δημοτικές αρχές.

 

Ξεκινάμε από την πλατεία, στη μέση της οποίας, αντί για φροντισμένα παρτέρια με λουλούδια, έχουμε τους πυλώνες της ΔΕΗ. Όσο προχωράμε αντικρίζουμε ένα γηπεδάκι ρημαγμένο, κατεστραμμένο, χωρίς φωτισμό, και ακριβώς από κάτω το ρέμα μας γεμάτο σκουπίδια, χόρτα, μπάζα. Κάπου εκεί βρίσκουμε κι ένα γεφυράκι από το οποίο περνούν τα παιδιά καθημερινά για το σχολείο, τσιμεντωμένο όπως-όπως και γεμάτο χόρτα και βρωμιές. Τελειώνοντας την οδό Ανδρούτσου βρίσκεται μια ακόμα πλατεία με κούνιες για παιδιά μικρότερης ηλικίας, μέσα στα χόρτα και τα σκουπίδια και αυτή, με διαλυμένα παγκάκια και ένα κιόσκι που έχει γίνει στέκι τοξικομανών. Προβλήματα που για χρόνια παραμένουν άλυτα, γιατί απλά κανένας «αρμόδιος» δεν ενδιαφέρεται.

 

 

Πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει μια νέα Δημοτική Αρχή που θα νοιάζεται. 

 

Έτσι κι εγώ δηλώνω παρών στο προσκλητήριο της Νίκης της πόλης μας, δίπλα στον Γιάννη Τομπούλογλου και όλα τα άξια στελέχη της Συμπαράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών-Η Πόλη της Καρδιάς μας», έτοιμος να δώσω τη μάχη για να γίνει η γειτονιά μου η Νησίδα, όπως και κάθε ξεχασμένη γειτονιά, όμορφη και φροντισμένη, όπως την ονειρευόμαστε εμείς οι κάτοικοι!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα